marți, 12 ianuarie 2010

marti 12/01/2010

....ore 4,oo am....cucuriguuuuu....cucuriguuuu.... " of ceasul asta, desteptarea rapida, trecera obligatorie prin baie..apa rece brrrr....lasa sa te trezesti..",parca am mai citit asta undeva, hmmm, nimic....gol de memorie.
Intru in baie si aud pe unu ca-mi zice " vezi, daca te facea-i inginer, dormeai pina la 7..." si nu il las sa continue ca il trimit repede ...." du-te domne' si lasa-ne"....deschid bine ochii si eram eu in oglinda....brrr....apa rece....ca e ok.
Ajung in garaj, ritualul de dimineata...wrroooommmmm, saluta dinozauru', si eu cu cafeaua in mana fac o tura, lumini, gume, incarcatura, totul in regula.
Massimo striga ceva in cb, dar nu inteleg nimic,plec in tromba ca din pool position...dar sint deja la intrarea in autostrada ....A22.

Soseaua e ok, vizibilitate optima,muzica buna.....politia stradala in autogrill...la o cafeluta, 4.30 de dimineata,doar ca......termometrul scade.
Trento la plecare 6 grade, Bolzano sud 5 grade,Bolzano nord 4 grade....asta e defect,imi zic si merg mai departe.....Chiusa 3 grade....uuupss....Bressanone sud 2 grade....hai ma ca nu-i nimic, inca 10 km si am ajuns, la polul nord, bressanone nord 1 grad si ninge, bravoooooo !!!
Lasam autostrada si dupa 1 km ajungem la intrarea in santier, ninge marunt, da ninge, ore 6 fix.
Fac o trecere in revista a injuraturilor romanesti, si cind sa trec la cele autohtone, apare un angajat din tura de noapte..."nu intrati pina la 7, ca vin baieti cu sare",ok, atunci dormim un pic...dar diavolul isi baga coada, " la ce sa dormi, ca esti ok, porneste pc-ul si vezi ce au mai postt baietii in lipsa ta ", si eu execut operatiunea ca la carte,...tastez www.soferii.ro,si surpriza, dau de "gogulica".....sall ce faci ', nu ai somn.....el zice ca nu ,il salut ca au venit "ai nostri cu sarea ".
Cobor rampa cu grija si pun dinozauru in pozitie...

si in 20 de min se termina operatiunea.
Acte de semnat ,salutul de rigoare, strig in cb ca urc, si dai bice amice...

Bressanone - Trento, fara probleme, intru in cava Camparta, anuntind prin radio....vin-o ca te asteptam, imi raspunde Alessio, unul dintre angajati, si responsabilul pt incarcare,....ok....tre e diecci, avizez , adica 31 de tone !
Ies din cava, respectind acelasi trafic radio, si pina la A22,nu mai gindesc la nimic.
Trafic de prinz, camioane straine, nemti,austrieci,olandezi, si un roman de-al nostru,intru pe ch 22 fm,il strig, dar nu raspunde,poate are statia inchisa, poate...
O poza a unuia dintre santierele autostradale,au montat poduri rulante pt reparatii, si traficul se desfasoara aproape normal.

Pina la Fornovo di Taro, nimic deosebit, totul linistit, soare, timp de primavara, si la un moment dat apare "asta"
...si razind imi zic.." da o avea dunga aia si pe buletin....heheheheh "
Pauza de masa o fac in autostrada, in parcare, cu o gustare la botu' calului....aaaa...adica al dinozaurului...si ca sa nu ma plictisesc imi pun un film, oare va aduce- ti aminte de el ?

Ajung la IPA,se incarca, apoi plecarea ca deja e noapte, maine dimineata din nou la Bressanone, dupa care plec la Castelfiorentino,Florenta....maine cazare la B&B Dinozauru'.....da asta e o alta poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu