luni, 25 octombrie 2010

Afara ploua si este ceata,timp pentru lupi, imi este somn.....ufffaaaa,trebuie sa plec.....musai de dimineata ,altfel nu reusesc sa fac nimic astazi !
Doar cu tractorul pe ploaia asta,o chestiune care te pune pe ganduri....o figura de F1 o poti face imediat....insa fara probleme ajung la Mantova,ploaia se mai rareste iar pina la Fano sint ca un Mig 29,depasesc tot ce misca ,are numar si stergatori de parbriz....intre timp ploia a inceput din nou !

Prima parte a programului a zburat,asa ca -webasto on-, si pauza pentru o ora ....un somn dulce ,ca si al celor mici dupa baie .
Ajung in sfarsit la Marina di Montemrciano,su mai pe scurt la RAO,de unde trebuie sa preiau noua semiremorca, care la prima vedere pare destul de aratoasa si solida .



Ok, sint convins, desi inca imi plinge inima dupa cealalta semiremorca,se monteaza numarul de imatriculare ,verificarea de rutina,lumini ,frane, basculare....gasesc cateva piulite nestranse pe la aparatori,insa personalul este prompt si rezolva imediat defectiunile .
Ultimele semnaturi,primesc si o sacosa cu daruri,pixuri,sepcute,o salopeta si o agenda....Mos Craciun a venit mai devreme la RAO,dupa care imi iau coada la spinare......hheeee,in directia SanMarino,acelasi loc de saptamina trecuta.....Gesso,unde semiremorca primeste botezul si prima incarcatura.....sa fie intr-un ceas bun !

Incarcatura sistemata,acoperita cu prelata.....iarasi vine ploaia,opresc pentru cateva poze ,dupa care o tai catre Rimini cu toata viteza,semnalul telefonic este slab pe Montefeltro,si mai am 30 de min pina la directa de la radio....IN Blu,desigur .


Ok,Ida si Marco sint prezenti ,continuam cu problemele soferilor,cu viata de zi cu zi,cateva sfaturi si cam atit pntru azi.....continuarea in saptamina urmatoare .
Va pupa nenea !

Un comentariu:

  1. Foarte frumos curcubeul dar si mai frumos este dinozaurul cu semiremorca noua !

    RăspundețiȘtergere