vineri, 15 octombrie 2010

Ce frumoasa este viata,pe la 2 dimineata....dimineata pe sosea,cu remorca altuia.......imi venea sa cant de somn, dar asa este viata noastra,injuri,blestemi....dar tot pleci in cursa , si dupa 5 minute esti vesel si ai uitat toate necazurile....sau ma rog, asa sint eu.
Baieti nostri au cam terminat cu pregatirile, asigur incarcatura cu chingi,imi sint date actele de transport,si la 3.00 plec catre destinatie.
Dupa informatiile de anul trecut,ajung fara sa fac pauza ,o sa descarc si pauza o voi face la intoarcere.....pentru ca voi lasa semiremorca la Arona ....azi sint turist cu Volvo fh 12 !
Intuneric bezna,stele ioc, asa ca pun un country lejer si aprind lumina albastra in cabina,asa m-a simt mai relaxat un pic,pentru ca am dormit cam putin azi noapte.
Cateva telefoane dela colegi,raspund cu placere.....un pic de companie nu strica ,si uite asa trec de Milano fara probleme de trafic ,si o iau catre munti si lacuri.....cam metaforic spus, dar in realitate asa se numeste autostrada A8," autostrada lacurilor", si cum muntii sint aproape ....devin un pic poet !

Ca de obicei,ajung la fix, ca un orologiu elvetian,deja incasez primele injuraturi,pt ca blochez un sens de mers .....altfel nu pot descarca....ajunge si camionul cu descarcatorul frontal,mai lipseste echipa de soc,Alessandro & Comp, cei care monteaza casutele .






Eu imi fac de cap cu pozele,apoi o cafea la un bar micut si cochet in zona,intre timp se incepe descarcarea .....click ,click alte poze,dupa care decuplez schmitz-ul in parcarea de pe malul lacului,in zona de imbarcare portuara si plec catre casa.....adica pina la Milano in prima faza,unde trag in parcare si dorm o ora ...la soare ,peeentru ca azi est un timp superb .




Dupa somn,mie foame....asa ca maninc un burgherr maxi si o coca zero....apoi cu superba limuzina Fh 12,imi continui cursa .....dar surprizaaaaaaaa,suna telefonul si ramin fara cuvinte.....o livrare fulger,apoi incarc fier preformat pentru gaura aia de santier....Milano forever !
Si cum surprizele se tin lant, trebuie sa descarc si sa incarc pentru 2 livrari in zona...ufffaaaaaa ....plus beepppp-uri cat cuprinde ....noroc ca omulmobil,ajunge cu intarziere...beeeepppppp,asa ca dorm putin si mai uit de suparare.
Prima descarcare , no problem, in curtea depozitului,asfalt ,curat,soare cit cuprinde.....dar a doua.....soare cat cuprinde, asfaltul unei strzi provinciale,altitudine cam 700-800 m, si desteptul ala vroia sa intru in ....nu mai spun ca este urat si nepoliticos.




Pina la urma se convinge singur ca nu pot intra cu dinozauru' acolo decat pe bucati,si devine baiat bun , asa ca descarcam intr-o parcare vecina .
Mai am de dus semiremorca la Selfprecast si apoi pot gandi la weekend-ul ce vine ......asa ca decuplez din nou,si ajung in garaj tot solo....luni trebuie sa plec iar cu noaptea in cap...ufffaaa, ce viata de ....!!!!!?????
Un bun sfarsit de saptamina tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu