sâmbătă, 23 octombrie 2010

Cu scuzele de rigoare, saptamina care abia s-a incheiat nu am avut timpul necesar pentru a posta ,am ajuns acasa marti seara,obosit si tracasat, am avut o tentativa de a scrie ceva , dar imi cam fugea imaginea.....ca la televizorul lui bunicu', ala cu lampi....asa ca am lasat balta totul si am fugit la odihna.
Ok,acum am timpul necesar,asa ca ....on the road again !

Saptamina am inceput-o luni de dimneata, da de dimineata de mult ,pe la 2.30.....cind unii inca mai viseaza,eu cuplam semiremorca incarcata pentru Milano si o porneam la drum .
Prezenta obligatorie pentru ora 6.30 , altfel nu se mai poate intra in santier,din cauza traficului si a " desteptilor " , care parcheaza pe unde apuca .

Dupa aceea,o incarcare ratata la Rho,imi lipsea prelata,iar plasa de protectie nu era suficienta.....pina cei din birou imi gasesc alta cursa,trebuie sa merg la Arona,unde am de incarcat casutele Tendline,ufffaaaa,iarasi injuraturi si blesteme din partea localnicilor,plus o privire ucigasa din partea unui " militian ".

Din nou in parcare, schimb semiremorcile si plec catre Borgomanerro,prin zona am returul,pentru zona Imola,materie prima pentru gresie si faianta !!!

Stradute de deal,circulatie destul de " furtunoasa ", ajung ,incarc,apoi o iau usurel catre Bologna.....asa ca un punct virtual ,pentru ca ajung doar la Fiorenzuola....gata cu programul.


Marti ,desteptarea si dupa toaleta de dimineata pun cap compas inspre Imola,unde ajung la fix,sint primul la descarcat,nu sint probleme,asa ca dupa livrare imi continui drumul inspre Ravenna, dar mai intai o halta in parcare si un mic dejun copios.....energie pentru bateriile lui VT.


Incarc in port....imi era dor ....click -ez citeva poze cu un vas in manevrade iesire din port ,dupa care plec catre casa.....insa surprizele nu se fac asteptate, trebuie sa descarc in firma ,ufffaaaaa, dupa care amde facut doua incarcari pentru Roma,insa pentru Sorin.....iar el imi incarca semiremorca mea cu lemnaraie pentru Ancona !

Film de actiune nu alta,si printre picaturi si injuraturi termin si eu pe la 19.00.....asa ca voi pleca destul de tarziu dimineata,dupa pauza obligatorie.


Miercuri dimineata plec insotit de colegul Sorin,pina la Bologna mai sporovaim putin,asa trece timpul altfel .
Micul dejun il iau la Fano,acolo fac si pauza .....musai cu placere,dupa care ajung la destin atie fara probleme, soare si cald,o dimineata splendida....incerc sa nu pierd timp prea mult, insa inainte de miezul zilei nu reusesc sa termin .

De la Ancona, trebuie sa merg la Gesso,linga San Marino,imi place la nebunie cursa asta .....peisaj super,iar despre San Marino.....va invit sa il vizitati.
Timp pierdut si aici,buncarul este gol,trebuie sa astept sa fie pregatit materialul necesar....beeeeppppp,si mai fac cateva poze.

In sfarsit dupa doua ore plec de la Gesso,cobor catre Rimini,si cu muzica buna ajung pina la Affi,imi lipsesc 75 de km pina acasa,insa nu pot ajunge , descarc la Riva.....km in plus nu pot face , asa ca webasto on ,si saibenpausen !

Joi,incepe o noua aventura,din nou la Milano....ufffaaaa,orasul asta imi ruineaza viata....dupa ce descarc la Riva,trec prin garaj pentru motorina, acte,etc....apoi sus in cariera,incarc si tot cu muzica plec catre Lombardia .
Am uita ceva , de ieri seara am un nou coleg de " camera ",un dinozaur-dragon ,peluche, dragut foc.....dragoste la prima vedere.


Depozitul ATM Precotto,mare si bine organizat.....insa locul pentru piatra este un cosmar,printre linii de tramvai, fire de tensiune,fiare si vagoane .....de nervi uit sa mai fac poze cu locul respectiv ,poate alta data....semnez documentele ,apoi fuga spre Settimo Milanese unde las semiremorca goala,Arona m-a asteapta cu drag....schmitz-ul cu casutele trebuie sa ajunga la Legnano,in piata orasului .
Si dupa cum banuiti,doar eu sint in zon pentru acest transfer,cursa contracronometru,si cu cateva minute de intarziere fata de program,ajung la destinatie.

Poze, cateva glume cu echipa ,dupa care imi iau "coada "si o transfer la Settimo....cosmar nu alta,sau film cu Bruce Wilis !!!

Secventa este urmatoarea ,decupleaza,cupleaza,muta semiremorca,decupleaza,cupleaza,parcheaza semiremorca,decupleaza si la fine culeaza din nou.....si apoi gata si programul.
Se doarme la Milano in seara asta , dau o fuga la un centru comercial in zona,pentru cateva cumparaturi apoi cina si tv,plus un somn fara vise !

Vineri ,din nou la drum,inspre Biella, dupa care in zona incarc nisip special,un fel de sticla macinata fina, ca sarea de bucatarie, necesara pentru industria de sticlarie din zona Trento,Mezzocorona .
Cam 20 de camioane asteptau in liniste sa descarce la poarta stabilimentului,repede in pat si trag un pui de somn .

Cu cele mai bune intentii,mai devreme de 9.00 nu reusesc sa termin ,asa ca dupa tot balamucul matinal,o pun de un mic dejun, dupa care plec catre casa .
Surprize,surprize.....am ajuns sa concurez cu Andreea Marin.....trebuie sa fac o cursa fulger de ciment la Trento,dupa care incarc un tipper trailer,la CAPA,ultima cariera din varful muntelui .

Cred ca pina la urma toata munca asta are si o rasplata,luni merg din nou la Ancona,unde m-a asteapta noua " coada ",o semiremorca noua,marca RAO .

Cam atit pentru saptamina asta,a fost mult....a fost putin.....nu mai stiu nici eu,important este ca am terminat-o cu bine .
Poate imi gasiti voi un nume pentru noua mascota ....astept provincia !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu