joi, 14 octombrie 2010

Dimineata de toamna,rece si mohorata,cu un pic de ceata pe varful muntilor,hmmmmmmm,nu imi place deloc, dar trebuie sa mai astept pina cand vor venii iarasi zilele calduroase !
O fuga la Camparta, pentru incarcare, apoi cu calm o iau catre Bologna....aceeasi destinatie , San Ruffilo.
Trafic destul de agitat,dar reusesc sa intru in A22 cu ajutorul unui sofer german.....de nu trebuia sa astept sa treaca toata coloana....poate era mai bine.....coloana care avea in frunte un "profesor universitar" in ale condusului.....80 km/h,si nu vroia sa auda nimic....cred ca avea multe de ascultat la cb !

Dupa Modena totul devine mai usor,toti merg la limita,si uite asa ajung in santier in timp util,ufffaaaaa, sper sa ajung si la urmatoarea destinatie,pt retur,tot la fel.
Dar cum bine se stie...socoteala de acasa .....nu prea se potriveste si uite asa opresc la un mic distribuitor de carburanti,unde fac pauza de pranz si pauza intermediara .

Incarc sticla ,de fapt cioburi de sticla, de la recuperari .....aici se recicleaza aproape toate materiile prime,acopar cu plasa de protectie,si plec cu calm catre Trento.....insa de la un o buna bucata de vreme nu prea mai am parte de liniste....trebuie sa descarc,sa decuplez semiremorca mea,apoi cuplez Schmitz-ul si am de incarcat la Tendline,casutele pentru targul de toamna....sefu'nu a asteptat raspunsul meu....asa ca vreau nu vreau casute incarc !

Norocul insa sta si asteapta,pregatirile la firma client sint in toi,decuplez semiremorca,deschid obloanele si ridic acoperisul, adica pregatesc pentru incarcare....si plec acasa...urmeaza sa vin p la 2.30 sa verific si sa asigur totul,dupa care plec catre Arona,provincia Novarra,pe malul lacului Maggiore,un loc foarte frumos .....pozele de rigoare maine .
Noapte buna tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu