marți, 3 aprilie 2012

Ce bine se doarme cind ploua ...si cind ai marfa acoperita , nu ai probleme, ca altfel ...te trezesti noaptea si te apuci sa intinzi la prelata ..dezavantajul semiremorcilor deschise ...pina la urma ,cum iti asterni asa dormi .
Dimineata mohorata , burniteaza ca in luna lui noiembrie, frigulet ...deci webasto on pina la plecare , un control de rutina , scot din lada o briosa ....si un suc de portocale..si o iau din loc .
Pe cb nu vb nimeni, semn ca inamicul asculta ....deci am de ales , muzica country internationala sau country nationala .....aleg pina la urma o lautareasca de-a noastra , Dino pe pilot si trai neneaca pe A 1.

Fara probleme pina la Modena , doar citeva serii de stop & go pe Apenini, asta face parte din decor insa , pina nu gasesti unul care are o caruta , sau a incarcat mai ult nu poti sa treci muntii...in concluzie , nici nu merita sa pomenesti de asta .
Just arrived in the parking lot, I put myself in the bed rest ... x 1h....hopa , stai bre ca am gresit limba ...adica somn de voie ...pauza .
Bravos , prima jumatate de program a trecut , cu restul ce se poate face ?....cine stie ....sa tina pentru el , eu am de livrat si pregatit incarcarea pentru maine , deci ...lejer sau chiul ?

Pina la urma , cu voie sau fara de voie , termin si ziua ....alimentat , acte,chesti ..socoteli , chem taxi-ul ....al mic adica , intre timp ,iar m-a lasat amanet in garaj ...si abia astept sa ajung acasa .
Dar asta este o alta poveste ...pentru cei mari ....noapte buna kids !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu