luni, 2 aprilie 2012

Dupa un week-end destul de cenusiu, am plecat cu noaptea-n cap catre Roma, fara prea mult chef si cu un singur gind , o ora de somn la Valdarno, numai ca pina la urma nu s-a mai potrivit socoteala.

Balamuc dupa Bologna in directie Firenze, lucari , masini ramse in pana , autostrada inchisa intre Sasso Marconi si Rioveggio…lume multa injuraturi si claxoane …uffaaaaaa !

La Roma, din nou aglomeratie, insa aici sint obisnuit …trafic ca la Bucuresti , te bagi -treci. ..nu te bagi te apuca pranzul prin coloana …ajung la locul cu pricina, adica o fundatura in spatele fabricii de bani oficiale, adica locul unde se tiparesc euroii aia verzi …..hihihihihihihhihihi,…veni,vidi ,vici …adica tot fara un gologan .
Guidonia m-a susrprins insa, au un nou acces la autostrada A1, asfalt nou prin oras …ce au descoperit romanii astia intre timp ?

Incarc cu greu, depasesc tonajul si reintru pentru a descarca surplusul , o data ..de doua ori…ufffaaaaa, ce pisici Rao asta este geaman cu al meu ...al meu este la Trento cuminte , dar parca este mai greu , in final ajung la greutatea admisa, ies in parcare si acopar cu prelatile …ca sint doua …hmmmmmm.

Pauza de seara la Flaminia, o friptura cu piure ,salata de rosii si pepsi ….de ajuns pentru azi .
Noapte buna tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu