joi, 25 martie 2010

Dupa cum era stabilit de ieri,la 7.30 ajung la locul e livrare,noul cartier rezidential in zona " ex-Michelin",o padure de macarale, schele, constructii in diverse faze de lucru.

Prima descarcare, 3 paleti x 5 minute,bravoooo......dar ma bucur degeaba,la urmatoare schimb zona, si dau peste oameni-melc,din tipul celor care muncesc doar sa treaca timpul, in favoarea lor bineinteles.
Ufffaaaaaaa, cu chiu cu vai termin in jurul lui 8.40,si contracronometru urc catre cave, in zona Albiano.

Incarc, si dupa o scurta discutie cu proprietarul, despre munca si semnele anului asta, plec catre Modena,de unde voi urca pe valea raului Secchia,spre Passo Radicci, catre Roteglia.
Timpul este excelent, soare si un pic de cald, se anunta in sfarsit si primavara,pe aeroportul din Verona vad un Antonov care incarca,click si goooo,parcurg A22 fara probleme si intru pe nationala catre locul de descarcare.

Nu am mai fost in zona de 3 ani, dar imi aduc aminte perfect locurile.

Punctul terminus este o "discarica ", o groapa de gunoi ecoologica , care folosete gunoiul menajer,pt productia de biogaz....lucru foarte inteligent.

Dupa descarcare fac si pauza de pranz,click/click cateva poze,si repede trebuie sa cobor catre Mantova,in imprejurimi am returul.

Cu doar 15 intarziere,fata de program......traficul este de vina, ajung la "Vela",gasesc deja documentele pregatite, si intru in " piazzale" pt incarcare, operatorul rade....sefule ai un ghiveci ,dar se rezolva,
si dupa aproape o ora , ancorez totul si plec catre Trento,trebuie sa intru in garaj inainte de 20.00,se lucreaza in zona, si de la 20.00-06.00,nu se circula pe strada " noastra"

Cam asta a fost azi,o zi frumoasa de primavara,m-am bucurat putin,un sac de ganduri mi-au umbrit " soarele ".

Cosi e la vita.....cum se zice pe aici....incercam sa mergem mai departe,invatind din greseli, si sperand in ceva care poate nu exista.
Noapte buna prieteni !

2 comentarii:

  1. Sunt momente in viata cand fericirea ne este umbrita, cand simtim ca totul este in zadar...,ca suntem singuri...este o stare de moment,caci in fiecare clipa ''cineva ''se gandeste la noi...multa bafta in continuare si nu renunta ....viata....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se pare ca nu mai este nici o speranta.A spus-o un om destept nu eu :)

    RăspundețiȘtergere