miercuri, 31 martie 2010

Ma trezesc de dimineata,nu va mai stresez cu ora, ca sigur erati in lumea lui Morfeu.....ajung pe o ploaie rece in garaj ....wwwwrrooooooommmmmmmmm si dinozauru toarce linistit, obisnuita inspectie e dimineata, fara de care nu pornesc la drum.....viata mea in primul rand si a altor participanti la trafic este pe primul loc !!!
Intre timp soseste Beppi , " mosul " nostru,sofer veteran, un tip de nota 20,eeee, un profesionist de scoala veche !!!
O cafea si pentru el,dupa care pleca in directie Milano,timpul trece repede, cand esti in compania unui amic.....parca nici ploaie rece nu ne deranjeaza....app de ploaie , astept sa vad mantaua alba a muntilor,peste 800 m altitudine a nins din nou.....zapada mieilor !!!

Gasim un accident in zona Telgate-Seriate,si la 7.oo, sintem in fata punctului de descarcare.....care este deja plin,noi urmand sa incheiem livrarile in acest loc.

Fara probleme,doar sintem profesionisti din toate punctele de vedere,descarcam si imi iau ramas bun de la " mosu' ".....pleaca in zona Varese, eu ma intorc catre casa,pina la Calcinate sint 30 de minute....eeeeee.....sper sa nu gasesc aglomerat ???

Ajung la destinatie...nici vorba de aglomeratie....sint singur ...dar astept 30 de minute pt confirmare- incarcare , cineva a uitat sa trimita un mail cu programarea.

Incarc si ....goooo....in spre Bressanone,nu prima de a face pauza de pranz la Ala -Avio.....masa si un somnic....dar ma trezeste Giovanni, acelasi traseu dar in intarziere .

Plec singur, si dupa Bolzano nord gasesc o coada inimaginabila,app 10 km,din cauza lucrarilor la un tunel....vai / vai .....cum ramai fara timp pe diagrama !!!

Si ca totul sa fie complet, gasesc o cisterna " nemteasca " care merge cu 60/h....ori e drogat ...ori a incarcat peste limita.....multumesc in gand ca ies in 2 km, ca altfel nu garantam pentru "sofer ".

Descarc fff repede , il las pe Giovanni in locul meu si plec catre Trento....norii de la orizont nu promit nimic bun ???

O sa prind iar o repriza de ploaie,si asa se si intampla......ploua cu galeata,sper ca la Trento nu e asa rau.....si cum cineva acolo sus ma iubeste.....se opreste si ploaia......grazieeeee !!!
Incarc in Camparta,la coborire il intalnesc pe Loris,maine mergem impreuna....uraaaaa...am companie...si intre plinul de motorina si documente ma salut cu Massimo,Beppi si Fabrizzio.....app maine 1 aprilie o sa tin telefoanele inchise......deeeee,nu vreau sa pic in plasa nimanui...parchez in vie si plec acasa !!!

O seara frumoasa !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu