sâmbătă, 27 martie 2010

Vineri dimineata,incep programul tot ca " directorul", adica la 7.00.....avantaj eu, dar si dezavantaj,ora de " inchidere " se decaleaza .

La punctul de livrare lipseste un operator, si cel prezent trebuie sa multumeasca si clinetii care vin pe banda rulanta.....incep sa maraii ca un doberman, si de undeva din birouri iese un altul care incepe sa descarce paletii cu caramida.
In aproape 1 ora termin si plec catre Albiano, unde incarc pietris marunt 4-8 mmm, pt o fabrica de asfalt in zona Milano-Lecco,cursa de placere, sint deja clientul casei, nu imi fac probleme.

Intre timp soseste Giovanni, el merge undeva la vreo 10 km de destinatia mea, asa ca il astept, in doi trece timpul altfel.

15 min de pauza , si o cafea in zona Peschiera, si intram pe A4 in directia Milano, de fapt nu ajungem,iesim la Agrate,inainte de Milano est,si continuam in spre Lecco.
M-a despart de Giovanni, si in 5 min sint deja in curtea fabricii, care este un pic mai mare decat Dinozauru', hehehehehe, o data am descarcat pe intuneric,dar fara probleme pe mine.

intre timp fac si pauza de masa,aveam o foame de lup.......pardon...de dinozaur,si la ora stabilita soseste si proprietarul...ciao / ciao....te las sa-ti faci treaba, esti obisnuit cu postul....imi semneaza documentele si pleaca fluierand.
Eeeee,ok,daca as gasi in fiecare zi un tip asa de treaba.....ce bine ar fii...!!!!!
Descarc, salut politicos si plec catre Bergamo-Seriate,undeam sa las autostrada si va trebui sa continui vreo 10 km pe nationala inspre Brescia,unde am returul pt Bressanone.

Depasesc tot ce misca,si deja la 15.00.sint gata, incarcat si documentele semnate , dar........la Brescia trebuie sa astept 2 dintre colegii care vor lasa camioanele acolo, si am timp la dispozitie...cam 3 ore, dupa prima estimare.....ufffaaaaa !!!!
Intru in Autoparco, parchez pe locul " meu ", si incep o activitate de tipul.....suflat , sters praf, curatat plasticul cabinei, imi pregatesc hartiile pt luni, pornesc pc-ul, si......surprizaaaaa mare, intre timp ajunge Giovanni, alta " victima " , si el trebui sa astepte,pe Cornel si Sorin....daca nu te ajuta un coleg......cine te mai poate ajuta ?

Avem parte de o degustare in Autoparco,branza, salam si vin alb ....o minunatie, nu spun mai mult ca fac reclama,si in timp record primi " refugiati ",sosesc in parcare,Loris si Carlo,nici nu se se putea mai bine,o Coca-Cola si " on the road " ca deja este tarziu,imbarc clandestini la bord,ies in autostrada si incepe "distractia"

Pina la Ala,unde il debarc pe Carlo,si apoi pina la Trento,ma distrez de minune, glume si bancuri la foc automat.
Termin ziua de vineri multumit,mi-am ajutat colegi, sint un pic obosit dar fericit.
O seara frumoasa si va astept maine pentru a hoinarii impreuna !!!

Un comentariu:

  1. Eeeeee, frumoasa zi, frumoase locuri, dar mai ales mancare si bautura :D.

    RăspundețiȘtergere