duminică, 28 martie 2010

Hoinar prin Italia !!!

Astazi ies un pic din " tipar ",o sa va prezint Autoparco-Brescia Est !

Il gasim la iesirea autostradala , Brescia est, de unde vine si numele,imediat in dreapta , este vizibil si indicatiile sint perfecte.

La intrare se elibereaza tichet,ca la toate parcarile cu plata,dupa care in functie de tipul camionului pe care il conduci, gasesti indicatii pentru parcare.

In partea din dreapta sint locuri rezervate pentru transporturile cu temperatura controlata, se gasesc prize electrice pt agregatul de racire.

In interior,Autoparcul, dispune de un distibuitor de carburanti, statie pt spalare, atelier mecanic si vulcanizare.

Pe linga acestea gasim ,un motel,bar, restaurant-pizzerie,magazin alimentar, dusuri plus spalatorie automata, sala de recreere, doua sali video, totul amenajat cu stil si pastrat intr-o ordine si curateenie desavarsita.

In exterior verdele este in " lumea " lui,iarba si arbusti, flori viu colorate, totul gandit pentru a-ti oferii cateva clipe de relaxare inainte de a porni la drum.

Personalul este de nota " 10 ",te intampina cu zambetul pe buze,totul este
perfect.......imi aduc aminte de mutrele " acre " ale barmanilor din tara noastra.....si mi se pare ca sint pe Marte !!!!

Am incercat sa prind un pic din acest " colt de rai ",desigur pentru noi, soferii, click / click.....o sa las comentariile pentru voi !!!





Preturile sint convenabile , prima ora gratis,iar apoi 0,50 euro pt fiecare ora .
Daca sinteti in zona Brescia, nu ezitati, veti descoperii o lume noua !!!
Pe saptamina viitoare, si un " La multi ani " tutor ce poarta nume de flori.

2 comentarii:

  1. Foarte frumoase aceste locuri,cu siguranta mi-ar fi placut sa am amintiri si poze...iti multumim ca macar tu ne oferi acest privilegiu,de a calatori ''impreuna'' !Am remarcat acea curatenie si ordine desavarsita...omul sfinteste locul,nu?? Te mai asteptam ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa si curata parcarea cu tot ceea ce se afla la interior.Asa mai merita sa fi camionagiu cand vezi ca ti se ofera conditii,bai, restaurante,magazine,locuri de recreatie, locuri de parcare sigure si curate, etc... Nu te mai simti defavorizat in comparatie cu alte domenii d emunca. Apropo, faci de faci Vt si numai la vin ajungi :D.

    RăspundețiȘtergere