miercuri, 12 ianuarie 2011

Aerul proaspat de dimineata imi da fiori,insa imi pune in acelasi timp sangele in miscare ,aer de munte rece,curat.....iar pina in garaj in vin in minte amintiri din tinerete,cind bateam Bucegi cu rucsacul in spate alaturi de prieteni !
Gata cu amintirile,e timpul sa o iau din loc,dupa o cafea care incepe sa nu mai imi placa ...si pun cap compas Merano,amo frumoasa incarcatura de kiwi pentru suc .....in casoane de plastic desigur .

Nu sint singur azi,majoritatea colegilor vin la Zipperle cu fructe ,insa eu si colegul Constantin sintem printre primi pe lista....asa ca dupa 2 ore sint liber,plec catre Bolzano,unde am de incarcat pentru Brescia....azi car fier,transfer de la o otelarie la alta.....prelucrare si retransfer dupa aceea.....cine o avea noroc.

Prin curte la Valbruna gassc un camion de la Dunca,echipaj complet...sef si subaltern...unul in cabina altul in semiremorca la incarcat....e greu sa fii incepator in ale meseriei !

Evit la limita un contact de gradul 3 cu o rola de fier beton,in afara campului vizual.....am fost nevoit sa intu in depozit ,printre coloane de beton si mormane de fier....ma rog,stive,ca erau organizate .
Soare si frumos afara,termin cu jumatate din incarcatura,si plec spre o alta sectie....pt completare....in alt capat al orasului,unde au un cantar mic....asa ca trebuie sa decuplez semiremorca de doua ori.....riscul meseriei !
Pauza de masa la Peschiera,si o repriza de somn, apoi direct catre destinatie...in grafic ,si ma cam sperii cind vad parcarea plina,insa trag direct la cantar fara sa privesc in stainnga sau dreapta....nimeni nu zice nimic....asa ca in 10 min sint deja in parcarea interna ,caut depozitul,fac o manevra cu spatele si omul mobil deja este la lucru.

De aici in 15 min sint la Fassa Bortolo,ciment,adezivi si alte maruntisuri,incarcatura completa....e foarte bine asa ,de ajuns, ajung tarziu acasa...fara probleme pe drum,parchez in garaj la caldurica .

Maine descarc de dimineata si fug catre Vicenza,cu un retur fulger la Laives.
Noapte buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu