marți, 18 ianuarie 2011

De tinut minte .....evitare parcarile mici....azi dimineata eram inconjurat de camioane ...de toate tipurile si natiunile ....numai ca lipsea un lucru esential...spatiul pentru a putea iesi !
Ufffaaaa, meserie grea asta de sofer....insa nu disper si gasesc un pic de loc intre 2 polonezi....uzez tehnica de asalt..daca trece tractorul...vine si semiremorca ...urraaaaa,am iesit ...direct in perdeaua de ceata ....cred ca a fost in pauza pina acum!


La destinatie ajung imediat,deja cunosc locul,incep cu inviorarea de dimineata....2 corzi de strans..2 ture dupa camion,apoi plasa de strans,alte 2 ture...hmmmmmm, complicata meserie !

In final termin ,multumit si eu si clientul,dupa care o iau la pas ....in 15 minute sint la locul de incarcare ,asa mai zic si eu organizare .

In 15 min sint deja inapoi pe cantar,imi iau documentele si muncesc putin.....pun prelata pe incarcatura.
In autostrada dau din nou de ceata...ufffaaaa,oare voi scapa pina acasa .....insa la Milano surprizaaaaaaa....totul blocat pentru un accident,insa culmea,in directie nord...dar cum curiosii nu lipsesc ,traficul este paralizat .


Cu chiu cu vai,trec de Milano....si pina la Peschiera depasesc tot ce misca ,are peste 2 roti si un piston .
Pauza de masa ,dupa care direct la descarcare ...cu calm repet operatiunea de azi dimineata,in sens invers ...dupa care scap de incarcatura aia .

Retragerea in garaj,decuplez coada Rao si cuplez o coada Menci ,tipper trailer...maine sint consemnat la sare !
Va pupa nenea !

Un comentariu:

  1. UN PROFESIONIST ADEVARAT TOT PROFESIONIST RAMANE CAT VA TRAI!
    FELICITARI ALIN,TE DESCURCI BINE CA DEOBICEI IN ORICE SITUATIE!
    SI EU TE PUP!ERIKA

    RăspundețiȘtergere