luni, 31 ianuarie 2011

Bunaaaaaaa dimineataaaaaa natiune......ma rog,pe la 7,30 , cam tarziu pentru mine....inginer sef azi !
Incepziua cu o fuga la Volvo,am nevoie de un reset la pc-ul dinozaurului.plus inregistrarea schimbului de placute la puntea fata .
Reusesc sa obtin intrarea in service fara sa mai decuplez semiremorca....de, cine cere nu pieeere ....iar de acolo pleccatre Laives , o descarcare rapida sper .
Da ....1 ora de asteptare ....uffffaaaaaaa, iar sint adormiti santieristii astia ,noroc cu colegii de la Esse Solai,mai schimb vorba doua cu ei .

Dupa ce scap de travele alea de ciment,o iau la "fuga" catre Trento,e deja tarziu si am asa un feeeling ca nu prea incarc azi in Ravenna.
Albiano urcat si coborat,in timp record,dar tot la pranzul zilei termin ...ufffaaaa,daca mai gasesc si "meseriasii" aia de Stadler sint un om norocos azi .
Cu putin noroc schimb slovaci pe un turc....ca ala e ca si pistolul....nu ia foc ....asa ca fara sa mai injur incep sa cant....un elefant, se legana, pe o panza de paianjen.....si uite asa ajung la Modena ,se vad inca urmele de la ninsoarea de noaptea trecuta .

Descarc si avizez in sediu ca nu ajung la incarcat nici daca zbor ,prea multe formalitati pentru decolare,bagaje,bilete,control antidrog....trai neneaca pe bani babacilor !

Decid totusi sa o fac lunga pina in port ,macar asa sint la prima ora prezent.....nu va imaginatii ca mai devreme de7.30 nu misc camionu' din loc,cina si teatru radiofonic, ca e luni seara .
Noapte buna tuturor!

Un comentariu: