joi, 20 ianuarie 2011

Dupa un somn odihnitor,de dimineata o cafea face minuni,ma simt in forma ,odihnit si pus pe glume....mai sa maresc numarul de colegi in cabina,insa ramine pentru alta data ...asa ca dupa ce controlez dinozauru,imi anunt colegul prin cb si o luam din loc,destinatia o cunoaste Ugo,asa ca din nou m-a bazez pe ajutorul sau .

Belluno-Connegliano in autostrada,apoi pe nationale.....la un moment dat ma cam trec fiori....stazile sint tot mai inguste,in mijlocul campului si de locul de incarcare nici urma.....era normal,se gaseste intr-o gaura cu de aproape 3 km in diametru ....ceva de speriat,si adinca de poti ascunde un bloc cu 4-5 etaje.

Dupa o scurta pauza, o luam din loc,destinatia Ferrara,decid imediat pentru autostrada in locul nationalelor pina la Padova,aveam sa fac alegerea justa pina la urma ,cei doi colegii,au gasit trafic si balamuc,si se pierde timp pretios.

Ploua din nou,ascult o muzica lejera si meditez la numai stiu ce chestii,imi tin mintea in "priza"....descarcam la Ferrara si pentru pauza de pranz alegem un restaurant linga Comacchio,se maninca decent si au preturi bune....si din nou se reuneste compania !


Ravenna,mon amour ...sosim la incarcat,se parcheaza ,se avizeaza la birou,apoi trebuie sa astepti pina esti chemat la cantar....dupa care in banchina,linga vapor unde se incarca pretioasa sare .



Ca de obicei ,primul pe lista,subsemnatul,apoi astept si restul plutonului sa apara ....imi pregatesc documentele,orine in cabina si relax cu muzica country.

Pina acasa,glumim,vorbim....o cafea la Bassano,apoi motorina si parchez in garaj linistit.
Nu ratati ziua de maine,se anunta interesanta !

Un comentariu:

  1. Puteai sa il iei cu tine si pe catelul ala...ui la el saracu ce necajit statea acolo pe chips-uri :)).

    RăspundețiȘtergere