marți, 4 ianuarie 2011

Bine v-am regasit dragi colegi si prieteni .....amici si inamici .....am inceput noul an cu ....un Renault Premium......brrrrrr,cred ca o sa muste rau dinozauru', ca este gelos !
Premium 460 hp,scr,cabina Alliance .....nu as fii crezut ca pot ramine o zi intraga la bordul acestuia, insa cu chiu cu vai ,am rezistat eroic !

Cursa in sine nu este dificila,Trento- Villa Poma cu retur la Mezzocorona ,totul la patrat ....adica 2 curse ,daca nu ati inteles bine .
Numai ca , in locul dinozaurului, am parte de un alt animalut,mai mic ,insa destul de ager si spontan ... hmmmmm,e cam salbatic amicul, dar il pun la punct repede....constat ca tine bine ritmul,iar cutia automata te trimite la pensie !




Interior frantuzesc , adica un amalgam de culori si materiale diferite ....insa plasticul auriu al bordului lasa de dorit...este greu de curatat,plus ca are tendinte de decolorare ....perdelute super frumoase,culoare uni,si un material antiaderent si anti mizerie .....patul este de vis ...salteluta super pt cei obositi.....un frigider pe masura renumelui, incapator si curat ....comenzile sint bine dispuse,grupate in jurul volanului,insa cele de pe volan,adica Cruise Control...lasa putin de dorit ,plus ca inaltimea tunelului motor este de neinchipuit...si da senzatia de nispul plajei !
In trafic se comporta bine,poate la urcari este putin mai lent,insa se poate folosi modalitatea manuala a cutiei de viteze,asa se poate anticipa schimbarea si plafonarea motorului .
Retarderul insa ,face toti bani,pe cuvant merita toti bani ...nu ai nevoie sa calci frana cu 30 de tone in spinare.
Cam atit pt azi,maine ma voi ocupa de exterior si de imaginea acestei speecii !!!
Noapte buna tuturor.....sper sa nu visez urat ......un T-rex care ma alearga prin curtea firmei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu