miercuri, 19 ianuarie 2011

Cine..." limba lunga are ,7 ani sapa la sare "....numai ca azi,este totul schimbat ,sarea trebuie pentru administratia strazilor,iar de vorbe si barfe sint deja satul !
Ok,se incarca la Pescantina,un fel de pietris spalat si cernut ,de o anumita granulatie,care trebuie utilizat pentru baza asfaltica ....iar o iau printre ingineri....asa ca opresc explicatiile tehnice si trec la ordinea de zi !
Cam toate camioanele firmei au cuplat tipper trailer,este ceva demn de vazut,in dimineata asta sintem 5 ,si urmeaza sa mai soseasca si altii....in sir indian ,la cantar ....vad o pereche de faruri in spate si ghici cine era ....Marianna ,cu al sau Volvo galben.....saracu' Tavy,iar nu are noroc de poze,este intuneric bezna....Ciaooo colegii...si apoi liniste !

Bun,incarc si astept pe Massimo si Eddy,avem acelasi traseu de facut dupa care tot impreuna trebuie sa mergem la Ravenna,in port....la sare .
Drumul fara probleme,sint cap de coloana....ceva obisnuit pentru mine,colegii au incredere in indicatiile mele .....ufffaaaaa !

Un mesaj sec de la sediu imi cam schimba planurile....din cauza conditiilor atmosferice,ceata deasa,vaporul asteapta in rada,si sarea noastra se duce pe apa....marii !
Era bun Toni acum,cu experienta sa, il baga in port la descarcat....ok,schimb de cursa,direct catre Reggiolo,tot sare ,numai ca de la Porto Maggiore,pina acolo am de traversat cam 90 km de stazi si stradute prin campurile feraresse,o sa cam injure Massimo Eddy are noroc,el pleaca inspre Ravenna....ilpun pe Ugo la munca ,dupa care nu fac decat sa urmaresc indicatiile sale, strazile le cunosc si de unul singur,dar cu sistemul de navigatie e mai placut .

Dreapta ,stanga,inainte ,rotonde ,semafoare .....tot asa pentru app 2 ore ,dupa care in sfarsit se vede luminita de la capatul tunelului.....ma rog,era o metafora,ajungem a destinatie,trec ca vijelia pe linga alti doi colegi,opriti in parcare pt pauza si intru in direct la incarcat.....sapuneala o iau dupa aceea,stiu bine procedura de intrare, se parcheaza afara,se intra pt bonul de incarcare,etc,etc,dar eram deja in intarziere,pina la Belluno, destinatia finala si capul de linie pentru azi,mai sint multi km de facut !

Asa este cu tipper-ul,alergi ca un nebun,pauza regulamentara si nimic mai mult,nici macar un minut....de abia astept sa scap de el .
Pina la Vicenza ,sintem in 4,apoi de acolo Mihai si Massimo au alta ruta,eu si Nicu continuam in autostrada pina la Belluno,incepe ploaia vine si intunericul, si deja pe varful muntelui ninge !
Clientul meu era deja pregatit,am ceva probleme cu prelata ,dar in final reusesc sa descarc,de acolo direct in parcare la Autogrill,unde termin ziua de munca....pauza de masa si somn de voie .

Mai vorbim si maine !

2 comentarii:

  1. Frumosi ochii de pe VOLVO-ul Mariannei. Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Coman, ochisorii aia sunt numai pentru mine :D.

    Tzucati-as ochisorii aia Marianna !!! :X

    RăspundețiȘtergere