marți, 11 ianuarie 2011

Dupa atitea zile de odihna, de dimineata era cam greu cu trezirea,dar este ca mersul pe bicicleta...ajunge sa pedalezi de doua ori si gata.....asa ca ....apa rece ....brrrrrrrrrrrrr,apa calda ......ooooooooooo,barba si fuga la garaj ,ca e tarziu .
Dinozauru',era cuminte in parcare ....hmmmm,asta m-a asteapta pregatit de razboi,dau o tura in jurul lui ,nimic ....e ceva ciudat....normal,daca nu invarti cheia in contact,"el",hiberneaza....wrrrrroooommmmmmm,si sint gata de drum....semnalizare,sx..dx,stop pe frana,gume in regula,faruri la fel,lumini peste tot.....suuuusssssss ancoraaaaaaaaaaaaaaaaaa !...daca aude Toni,sare din pat .

Prima escala la Ceraino,deja stiti locul, asa ca mai este nevoie de comentarii,dupa care o fuga la Pescantina,unde incarc pentru PortoMaggiore...pe axa Ferrara-Argenta-Ravenna....ploua si este un timp pentru lupi....hahahahah,pt mine adica,...imi ingheata inima cind vad un coleg rasturnat pe SS16,dupa livrare o tai catre Forli.

Aici sintem in 3....muschetari....crai de la rasarit.....nu mai imi aduc aminte alte comparatii,asa ca trec la incarcare...kiwi...pentru suc !

Drumul catre casa este monoton,noroc cu Mircea..."driverul"...care imi face un pic de companie !
Maine este o noua zi,asa ca va urez noapte buna !!!

Un comentariu: