vineri, 21 ianuarie 2011

Cei trei muschetari se reintalnesc ,impreuna cu Massimo si Eddy plec catre Bressanone,punctul terminus Varna,depozitul administratiei provinciale,adica o specie de AND,insa cu alta viziune decat cea romaneasca in privinta strazilor!
La iesirea din autostrada este inca intuneric,dar " curat ",Bressanone este renumit pentru agentii de la circulatie ....duri ca diamantul !
Scap de incarcatura de sare si din nou in A22,spre Trento,unde urc catre Albiano,piatra sparta in directia Bologna cu retur din .....ghiciti voi de unde .....Ravenna !
Incarc si plec linistit pina la Affi,pauza de masa,un pic de ordine ,apoi pina la Bologna nu mai opresc ,decat in santier,unde execut urmatoarea secventa ....webasto on,pregatesc patul ,si trec la nanipui,ca sint obosit,profit de pauza intre 13-15 cand este interzis sa descarcam ,din cauza locatarilor din apropiere !

Un somnic pe cinste ,intre timp ajung si cei doi colegi,incep sa fac poze si intre timp am parte de o surpriza,un Actros rosu,cu o masinarie pt calea ferata....poze din nou si un filmulet in timpul descarcarii !

Cap de coloana ,eu,timp de 2 bani,apa si frig.....iarna asta nu se mai termina .....repetam figura de ieri la incarcare ,apoi tot la " Ramina " parcam pentru noapte .

Cina copioasa pe baza de peste,un vin alb bun,si o piesa de teatru ....cam asa termin ziua de azi .
Maine este sambata....cam rar m-a apuca pe mine pe drum,dar asa este in meseria asta ,stii cind pleci,nu si cind te intorci...daca te mai intorci.....dar asta este o alta poveste !

Filmuletul cu Actros trailer !

2 comentarii:

  1. Ii sta bine la Dino cu basculabila asta.....
    Interesant filmul cu trailer-ul :).

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai dat gata cu Actros-ul acesta rosu, la noapte am sa visez frumos :).

    RăspundețiȘtergere