miercuri, 23 noiembrie 2011

Cafeluta de dimineata cu dinozauru' este ceva sfant...un tabiet englezesc , sa ascult cum toarce si sa-i vad ochii ca niste scantei ......luminile de avarie in intuneric , lucru imposibil de inteles de cei care nu au pasiune .

Livrarea de azi fara probleme, la final, noroc ca de la Verona s-a mai incalzit putin,altfel o luam la lopata ....era inghetat tot materialul ...ceata este prezenta, trafic normal,fac o halta la magazin pentru revista preferata....de fapt una dintre ele,ca sint vreo trei ....scap de Padova in miscari, la Vicenza este liniste ,iar la Dueville ajung primul la " rampa ".
Piesa unica ...2,5 m X 8 m / 15 tone, beton armat ....super, a iau din loc imediat catre santierul din munti, zona Cembra - Capriana....ufffaaaa, iarasi pe vagauna aia .










Soare ,caldut ....frumos, masa de pranz o sa o iau la aer de munte, insa socotelile iarasi nu se potrivesc ....terenul a cedat din cauza greutatii, macaraua este in pericol daca incepe descarcarea....si uite cum ne uitam in sus ,eu si Masssimo,colegul de la Esse, pina la urma se decide sa lasam semiremorcile pe loc...asta-i viata de artist.... pranzul il pun la ora cinei,cina la miezul noptii....asta e din cauza foamei,precis !





Fug pina in garaj, la toate modurile,ca eram doar cu tractorul...apoi cuplez o semiremorca mai veche, incarc piatra pentru Milano si parchez regulamentar ,primul linga vie .
La buna vedere !

Calin Crisan & Ionela Pascu - Mi-am luat tractor !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu