miercuri, 16 noiembrie 2011

O noapte linistita dupa tot balamucul de ieri….program la ora 8 ….inginer -sef, ce bine este ….din nou la revizie , cu semiremorca geamana…sper sa scap repede, am apoi doua incarcari pentru Lanuvio, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ…..probleme si cu asta , seria batuta gresit ….ufffaaaaa, vad ca asta e boala nene' .

Dupa ce pierd un sac de timp se rezolva , dar surprizele abia erau la inceput…..din doua ,se fac patru incarcari…..Bartolini ce sa zic .injur printre dinti si o iau incetisor ,ca zoua este lunga .
Urca in varf la Albiano,coboara…..cintareste ….completeaza, hai si la altul…4 paleti ….si ultima in drum catre Trento…..am sa plec dupa prinz, ca tot trebuie sa intru prin garaj…motorina si acte de lasat, o cafea la pachet si …on the road again !




Ca sa nu ma plictisisesc ,ascult muzica,mai trag cite un telefon cu colegi….iau si o portie de ceata intre Verona si Mantova…..la Modena scap un camion de la Schubert….ufffaaaa, era Scania alba ….aia e cam rara la vedere, in fine pina la Bologna totul este ok …..trag la Cantagallo in parcare,unde ma delectez cu un strudel de mere si cafeaua din termos……ca in filmele cu truckeri americani .
Pauza intre programe,apoi o iau din loc catre Firenze…..nu mai fac planuri ,ca tot nu se potrivesc ,important este sa fiu sanatos si iubit !
Pentru noapte , vad eu pe unde trag , in functie si de trafic si de program,in seara asta trebuie sa lucrez putin si la un material jurnalistic pentru un site italian de specialitate,chestii soferesti, nu fac dezvaluiri inca,toate la timpul lor !
Va pupa neneea !!!

Florian Pittis - Ultima Scrisoare !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu