joi, 17 noiembrie 2011

Cam racoare de dimineata,doar 3 grade, noroc ca peste zi se incalzeste …altfel , ceai si gogosi pentru a pune in miscare organismul.
La 7 fix, intram pe poarta clientului, care era deja prin curte si isi freaca mainila multumit,stie ca dupa mine isi poate regla ceasul , si cit el descarca eu am timp pentru micul dejun…de factura montana, iaurt si sandwich-uri cu salam ….azi sint infometat mai rau decat un T-Rex .

As fii putut sa jur ca toata linistea de dimineata avea sa se sfarseasca …..coada spre Roma, in 30 de minute reusesc sa fac 2,5 km …record partial , noroc ca erau ultimi km inainte de centura capitalei, de acolo este doar un joc, autostrada spre Civitavecchia, cu calm si …..pauza de cafea .



Pe national este ok, ajung la destinatie la ora pranzului…rezonabil, nu am cuvinte, timp pentru toata lumea, incarc si dupa aceea …..pranzul binemeritat , pozele de rigoare,apoi la drum .





De ajuns acasa , nu ajung in seara asta …..macar sa reusesc sa trec Firenze fara probleme….dar, imprevizibilul loveste din nou…dupa Roncobilacio, accident in tunel…ufffaaaaaaa, ce dezastru, trag in parcare si …fine giornata !
Astazi am facut un sac de poze cu peisajul de toamna……sper sa v-a placa , cit despre restul,mai vorbim maine ……noapte buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu