joi, 16 septembrie 2010

Cucuriguuuuu.....ce frumos era dimineata cu cocosul,te trezeai linistit si cu zambetul pe buze,in schimb acum cind aud telefonul,imi vine sa-l arunc pe fereastra !
Am ajuns cam tarziu de dimineata,colegu'Nicu era deja pregatit,si a inceput cu teoria .....dar cu cafeaua in mana fac inspectia de dimineata,si il las in urma .....in garaj mai intai si apoi in autostrada.
Pina la Trezzzo,nu am avut probleme,lansat ca vedeta de la Guardia di finanza in urmarirea infractorilor,am vb mai tot timpul pe cb,asa trece timpul mai repede .
Surpriza insa avea sa vina,stabilimentul deschide la 8.00,asa ca avem o ora de asteptat,si o cafea fierbinte de la termos face minuni,mai schimbam cateva impresii de vacanta,dupa care descarcam si plecam catre Calcinate,IPA, cu retur la tunelul baza din Brennero !
Dupa ce am pus la punct incarcatura, am timp sa consum cateva sandwich-uri cu un ceai de piersici,micul dejun ....apoi cu cantec pornim catre autostrada ...unde dau peste un "bizon"!

Traficul in A4 este destul de satisfacator,in a22 pina la Trento este bunicel, dar dupa Trento incepe dezastrul.....inca ceva vacantieri pe strasse....ca altfel nu pot sa inteleg cum pot merge cu 70-75 km/h....ar trebuii sa intervina politia in aceste cazuri,numai ca aia cind ai nevoie d ei nu sint prezenti !!!
Dupa Bolzano, devine si mai problematica situatia, ca sa nu zic dramatica,o deviere pt lucrari si un "buchon" pe o singura banda,in numai 20 de km de strada....ufffaaaaa,devin irascibil si incep sa pun beeepppppp !

Noroc ca la livrare nu stau decat f putin ,asa devin mai calm,si fac pauza in autogrill...cafea, un sandwich si coca zero ......stiu,prea multa cafea azi ...dar maine tin post !


Pentru maine incarc la Selfprecast cu destinatia Milano,un loc destul de complicat,in oras, dar il am pe tomtom Dodo....ela fost primul acolo,asa ca maine o sa m-a ghideze el .
Cam asa se termina ziua pntru mine,insa dinozauru' lucreaza si de noapte azi....in autostrada, cu jolly Edi,si cu alta " coada "
Las actele si indicatii pentru Edi,dupa care o tai catre casa,o baie si o cina atit imi doresc, apoi somn de voie....se pleaca de dimineata !!!

Un comentariu:

  1. foarte frumos blogul tau...sunt si eu un sofer neprofesionist indragostit de italia,o tara frumoasa,anul trecut am facut vreo 15 curse dinspre Ro cu un Vito si mi'au ramas pe retina amintirile de pe soselele Italiei...
    Succes in continuare si mai ales drumuri uscate!

    RăspundețiȘtergere