sâmbătă, 11 septembrie 2010

Dupa cum am anticipat.....poate imi schimb meseria si devin ghicitor....nu am reusit sa ajung acasa ,asa ca am dormit pe drum....pardon in camion,in parcare .
Dar sa incep cu inceputul,am plecat vineri dimineata pe la 2.oo cu inima stransa , pentru ca la telefon, clientul meu nu a raspuns toata dupa amiaza....ufffaaaaa,nu imi place deloc sa fac o livrare "pe intuneric ", dar nu am incontro.
Ploua din nou,si sint nevoit sa ridic temperatura interna in cabina,sint obisnuit sa stau lejer imbracat, un tricou si jeans, asa ca .....obrazul subtire cu caldura se tine....dar am si o usoara senzatie de raceala .....tot de la ploaie, ceea de ieri ,nurofen combinat cu golia activ si un ceai fierbinte face minuni.
Noaptea trece si pina la Forli imi tine de urat Dodo,la telefon ,bineinteles, el merge catre Milano, mai o gluma ,un sfat si pina la urma reusesc sa intru in contact cu clientul.....credca am incasat injuraturi pt o saptamina ....era 5,30 de dimineata,dar am fost inspirat....altfel riscam sa ramin blocat pentru cateva ore bune .

Dupa livrare dau drumul la webasto....15 grade la soare....si trag o ora de somn zdravana,chiar era necesara,dorm fara vise si m-a trezesc mai vioi...bine ca raceala a trecut !
De la Civitella merg catre Cesena,unde prin imprejurimi se gaseste si locul pt prima incarcare ....prune .....bune si destul de mari....3 sferturi din incarcatura.....ufffaaaa, imi mai ramin 3 locuri de vizitat,imi cam fac planuri....poate reusesc sa completez la Forli,eeeee...ramine de vazut.

Ploua din nou,noroc cu cb -ul si colectia discografica,mai scap de singuratate....plus telefonul, care imi aduce o convorbire ....dulceeeeeeeeee !!!

Toate planurile mele se duc pe apa sambetei,pardon vineri, nu reusesc sa completez incarcatura,asa ca pt 12 bins ,o sa cam bantui pe campurile ferarrese ....ptiuuu !!!

In schimb reusesc sa ocolesc un accident in A13 ,zona Faenza - Ravenna,noroc cu informatiile colegilor....de trafic ,si sa reintru la Imola in autostrada.....surprind 3 nemtoaice intr-un Sprinter,veselie mare la bord , iar de la Bologna schimb cu A13 spre Padova .

Ies la Altedo,si multumeesc din nou " colegului " meu,pc -ul de bord,cu sistemul UGO navigator,care imi indica strada la fix,tinind cont de gabaritul camionului !!!
Imi mai ramine o singura locatie,Vigarano-Mainarda,pe linga Ferrara,si cu o socoteala rapida ,nteleg ca trebuie sa m-a descurc cu traficul regional,strazi de camp,inguste si pe placul meu !!!

Ajung destul de repede,fac si poze la foc automat,sint niste nori de innebunesti , cel putin eu ,asa ca sint destul de multumit...completez incarcatura si mai am doar 1 ora de condus ....poate ajung la o parcare care imi place mie ,Villa Bartolomea !

Dupa cum sint obisnuit,ajung acolo unde mi-am propus,trag pe dreapta ,fac un pic de munca de birou,acte, foi de parcurs, diagrame dupa care dau drumul la veentilator si trag pe dreapta...adica pe stanga...adica dorm un pic ca sint obosit !
Seara este cam pe duca,imi prepar o cina pe cinste,bucatarie vietnameza si fructe de sezon, ca am de toate felurile....prune,pere,nectarine si piersici albe ,am de unde alege....intre timp soseste un olandez cu un transport destul de curios,asa ca nu ratez ocazia,dupa care trec la tv,stiri si film ....cam pe scurt ca trebuie sa dorm ,la 2.00 o iau din nou din loc !

Livrez la Merano,iar la 12.30 Zipperle inchide poarta,asa ca noaptea asta o fac alba din nou .
Dorm fara vise,suna ceasul si incep sa marai.....noroc cu dinozaurul , care nu face figuri si toarce lin....apa este destul de uda...si cu o muzica de exceptie,Adrian Enescu,coloana sonora a filmului " Ringul ",incep sa macin la km !
Pina la Bolzano nu am parte de surprize prea mari,asa ca ajung la Merano ,unde dupa ce fac receptia la marfa ,pregatesc totul pentru descarcare ,webasto pornit ...13 grade doar ...si somn de voie pina la 7.30,cand sint trezit de" iubiti mei colegi" Dino si Massimo, care au crezut ca linga cabina dinozaurului pot vb linistiti....numai ca mi-au stricat somnul ,asa le zic ceva de dulce !!!
In sfarsit termin cu livrarea , si plec catre casa,in garaj fac plinul si spal cabina ,era cam murdara ....parchez si stau putin de vorba cu seful...dupa care plec catre casa ,multumit si optimist .

Luni am o livrare la Ferrara,si incarc din nou....tomate .....uffaaaaaaa !!!!
Un week-end pe cinste tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu