vineri, 24 septembrie 2010

Pauza lunga si apoi plec ,nu pot altfel ,ieri am depasit programul .....si astazi trebuie sa stau atent !!!
La Trescore Balneario este rece de dimineata,punctul de livrare se gaseste pe marginea unui torent.
Dupa descarcare si cateva cuvinte schimbate cu clientul,m-a reintorc catre Brescia,unde ies din autostrada si o iau catre Odolo,polul fierului in zona .

Acolo incarc fier beton antiseismic pentru o comerciant din zona Trento,Bauexpert,lider in vanzarea materialelor de constructii.

Nimic de obiectat,incarcare la secunda , insa la cantar depaseam cu cateva sute de kg, asa ca descarc un legatura de fier,dupa care sint in regula cu greutatea.
Micul dejun,un ceai cu sandwich-uri si biscuiti cu miere,asa imi vine sa mai umblu pe drum.....politia nu lipseste din zona,noroc ca erau ocupati cu un alt coleg ....vai de piele lui saracul !

La pauza de pranz renunt la mincare,am mincat bine de dimineata,asa ca trec in pat si un pui de somn imi reincarca bateriile,o cafea dupa aceea si o poza cu un Daf finnlandez,dupa care plec catre zona de livrare,unde ajung in avans cu timpul.....tipic pentru mine !

Dupa livrare sosesc si ordinele pentru luni....ufffaaaaa,imi strica ziua mesajul ala....incarc iarasi material lemnos,cu doua descarcari in zona Bologna si Forli, apoi incarc la Ravenna,ingrasaminte pentru Asti,cu retur de granit pentru San Vigilio.....urraaaaa,iarasi doua zile pe drum !!!???

No problem,doar ca cel de unde incarc vrea sa fie un pic smecher,si sa incarce peste limita de inaltime.....o cearta zdravana cu el il readuce cu picioarele pe pamint.

Termin saptamina cu bine ....sint multumit si astept odihna binemeritata!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu