miercuri, 30 mai 2012

Pentru astazi avem in program urmatoarea tema :
-cum se poate copia o zi de munca , si multiplica pentru tot restul saptamani .
Deci , luam una bucata zi de munca ...aia de ieri , o sucim pe toate partile pentru a intelege unde incepe si unde se termina , o masuram bine te tot ....nu cu metru' bre, cu ceasul ,dupa ce am decis cit sa fie ziua de azi, pregatim o ustensila de taiat .....de preferat foarfeca sau cutter, nu incercati cu fierastraul , ca are dinti si face taietura mare....cu alte cuvinte maninca ceva minute .
Ok , in concluzie , scoatem din ziua de ieri una ora , ca nu ne trebuie .....apoi pregatim scanerul sau fotocopiatorul, fiecare cu ce are in dotare ....si facem mai intai o copie de proba ...alb negru , corectam orarul daca nu pica la semne .....si pregatim o copie in culori .
Uffaaaa, a cam trecut timpul pentru lectia de azi , dar continuam dupa o scurta pauza pentru o poza .....
.....continuam cu lectia noastra ......parca eram la chestiunea colorata ?
Dupa ce am vazut cum iese si proba color, luam tot materialul in geanta , si pornim catre tipografie , sau un copy-center mai ieftin , dupa buget coane Fanica ...doua la primarie,dpua la scoala de fete,unu la biserica .....ptiu drace , ca am gresit programul din telecomanda ....deci , unde am ramas ?
Aaaaaaa, la ce tiraj sa facem chestiunea , o saptamina ,doua .....citeva luni , ce-i mult nu-i bun, si ce-i bun nu este pe saturate , tragem pentru inceput o saptamina de proba ,apoi mai vedem .

Atentie la meteo insa , se anunta ploi zilele astea ,deci aveti in vedere poze cu nori si ceva baltoci prin santiere, ca da bine la ochiul sefului.
Gata si pentru azi .....restul maine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu