miercuri, 2 mai 2012

SOS!.....Prea multa pauza, gata cu huzureala, trebuie sa o iau din loc,altfel o sa ma obisnuiesc cu leneveala si nu este bine deloc .
O plimbare la Torino si un salt prin Elvetia, mai precis la Lugano .....nu la pescuit, la incarcat ...cam asa suna ordinul de imprastiere azi .
Ploua si nu imi place deloc , este destul de rece , asa ca dau drumul la webasto pina la plecarea din garaj , o cafea fara gust si controlul bestiei, colegu' Marian este deja pregatit , asa ca se poate pleca fara probleme si fara tragere de inima ...glumesc , abia asteptam sa plec din nou la drum .


Muzica si cb , sau se poate spune ca palavragim pe ritm country ....face bine la suflet muzica asta , imi place la nebunie.....sau poate sint deja nebun , cine stie , chestia este ca printre pauze si picaturi se ajunge la destinatie .....Torino, limitam pierderile de timp la maxim, unul descarc altul asista si curata semiremorca ,apoi inversam posturile .
Pina la Como, nu oprim decit pentru o cafea si o aspirina , ploaia isi spune cuvantul am deja o durere de cap destul de agasanta , care sper sa treaca cit mai repede ,altfel o sa fie destul de complicat .



Prin vama se trece repede , ID-card si tichetul de intrare ....pe lac este destul de calm ,si parca a iesit si soarele, se lucreaza fara apa , uraaaaaaa......numai ca la destinatie este cam stramt , intram totusi amandoi in curte si din 2 manevre sintem deja in pozitie de incarcare .
Componentele unei statii de asfalt, fiare si iar fiare ....la limita cu gabaritul dar fara prea multa greutate ,mai mult volum ,insa trebuie sa fiim atenti , politia elvetiana este renumita in Europa pentru severitate .


Avem noroc si cu vama , intram direct in terminal fara coada sau stocaj pe traseu , si daca totul merge bine , pina la terminarea programului se ajunge dincolo de Milano , cum aveam in plan de azi de dimineata , dupa aceea se trece la odihna .
O seara frumoasa tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu