joi, 10 mai 2012

Dupa un pic de socoteli, decid sa plec imediat posibil, adica cu pauza minima , este singura sansa pentru azi , dupa livrarea matinala ,un drum cu piatra …..Trieste ,si tot de acolo si returul .
Accidente,trafic destul de congestionat,cozi prin orase, cam sumbra situatia ….la sfarsit de saptamina se sarbatoreste ziua vanatorilor de munte la Bolzano, o sa fie un chef pe cinste .
Exact cu 5 k inainte de locul de destinatie ,alt accident …o masina a intrat intr-un autobuz de scoala, noroc ca acesta era gol,altfel se putea intampla o tragedie cu copii la bord , mai ales ca impactul a fost destul de violent .
Descarc si Incarc fara probleme, in port , am timp sa fac citeva poze, astept declaratia vamala si go planet, ca este tarziu .

Nu era insa ultimul accident cel de la pranz, la intoarcere aveam sa gasesc altul ,la Vidor …un tamponament intre un camion si doua autoturisme …destul de sifonate , alea mici ….bestia doar bara spate strambata .


Pauzele lungi si dese, cheia …fericiri la soferi….deci profit si execut un mic program administrativ de seara ….dupa care intru in garaj , fara surle si trambite , doar cu un country in surdina .
Noapte buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu