luni, 3 mai 2010

24.00, este ora cand incep aventura de saptamnina asta,o livrare in zona Roma, mai precis Sutri,oras etrusc antic .
Asa ca incep cu inceputul,cafeaua si verificarea dinozaurului,ploua si este un timp urat,plus intuneric......hihiiiihi!!!
In autostrada este liniste sa ca pun pilotul si m-a relaxez un pic pina la Bologna,de aici schimb ruta catre Firenze, deja panourile informative anunta ceata si un accident in zona Barberino,uffaaaaa,din nou cu probleme.
Ajung in zona si nu mai gasesc nimic, intre timp au " curatat " si este liber din nou,ploaia isi face de cap, trec de Firenze si fix in program,la Val D'arno,parchez pentru pauza......doua ore de somn binecuvantat ....cu picaturile de apa ce se aud pe "casa"....de vis !

M-a trezesc inaintea ceasului, am antrenament,si o tai catre punctul de livrare, cu calm si stiri proaspete dela radio....o patrula de la polstrada imi cam da tarcoale,dar au decis ca nu sint interesant,asa ca se duc in treaba lor...ufffaaa !!!
Parasesc autostrada pentru national,o placere deosebita,iarna grea a lasat urme si aici, asa ca las dinozaurul mai incet....si incep sa trag la poze, natura a prins culoare, iar diversele nuante de verde fac contradictie cu albastrul cerului presarat cu nori.

Ajung cu 15 min in avans,defect profesional, iar descarcarea nu pune probleme,in cateva minutesint din nou pe strada ss 2 Cassia,in directie Viterbo,printre plantatiile de aluni,maslini si pomi fructiferi.

Semnele vechii civilizatii etrusce se vad mai peste tot,apeducte, constructii din tuf vulcanic ,o impletire ciudata intre vechi si nou,cenusiu si trist si acelasi timp

Si tot schimband strazi si stradute,ajung la cariera de lapillo,piatra vulcanica care este prelucrata si folosita in constructii.

Strada de " vis ",un drum spalat de ploaie,planuiesc sa fac un videoclip la iesire,m-a poarta direct la rampa.

Aici cu putin noroc in 10 minute sint incarcat,arunc repede plasa de protectie peste " marfa " si ca un melc ies catre lume !
Timp prea mult nu mai am la dispozitie,sper sa ajung pina la Orvieto, sau macar in apropiere,o sa vad eu, si printre curbe si pante, rampe si gropi,fac un sac de poze, primavara m-a atrage foarte mult.

La fix gasesc locul de parcare,in fata unui "carciumioare" ,trag la umbra si deschid bucataria .....deja imi este o foame de lup....aaaaaaa, de dinozaur am vrut sa spun.

De aici urmeaza sa plec dupa orele de pauza obligatorie,si sa repet faza de azi dimineata cu somnul!

Va urez o seara placuta, si va astept si maine .
Ps......urmeaza videoclipul !!!


!!!

Un comentariu:

  1. Superb clip ...si coloana sonora e bine aleasa ...drumul asta pare a nu se sfarsi niciodata...

    RăspundețiȘtergere