marți, 25 mai 2010

Copie la indigo !
Este titlul unui renumit film.....sau titlul zilei ???
Si una si alta,ziua de azi a fost aproape identica cu cea de ieri,un mic schimb de actori....Dodo in locul lui Dino....si cateva grade in plus,vara incepe sa-si intre in drepturi.

Plecarea la aceeasi ora,4.30,dupa o scurta intalnire cu Sorin si Sergiu ,ei au alt traseu, muzica si vorbarie la maxim, inrosim antenele de la cb, si pina la Bergamo nimic deosebit....insa dupa.....aglomeratia matinala, numai ca de data asta e cu totul altfel, se practica un fel de " elastic" destul de periculos, cu accelerari si decelerari de scurta durata,si daca nu pastrezi distanta risti sa-l tamponeezi pe cel din fata....ufffaaaaa, insa cu 10 min intarziere ajungem la destinatie.

In fuga descarcam si parasim locul,este deja destul balamuc si acolo,asfaltul frezat, cel uzat este carat in alt loc,si aproape 10 camioane, cu semi tipper trailer roiesc ca albinele in jurul stupului.....noi ca bondarii, mari si lenti !
La Seriate o patrula de politie isi face veacul in iesirea din autostrada,dar are deja 2 clienti, asa ca in varful degetelor.....eeeeee ale rotilor, trecem aproape neobservati, sau asa pare .

In schimb la IPA,surprizzzzaaaaaa nu intarzie sa apara,iarasi lipseste mail-ul de confirmare......mmrrrrrrrrrrrr si beeeeeeeeeepppppp dublu,participa si Dodo, dispecera nostra, ca de obicei nu stie nimic....imposibil zice ....posibil zic eu si mai pun cateva beepppp-uri in limba lui Dante.
Pina la urma primim bonurile de incarcare pe "barba mea",cu speranta ca responsabilul de toata tarasenia trimite confirmarea in maxim o jumatate de ora.
Avea sa soseasca pina la urma,intre timp noi incarcam si dupa primirea documentelor,plecam din nou in graba catre Bressanone....cam prea multa graba in ultimul timp.....si cam strica treburile , hmmmmm,o sa reflectez mai pe seara ,acum sincer nu am timp.
Ok,un pic de inghesuiala la Desenzano ,si inram pe autostrada noastra draga A22,maine urmeaza sa lucram din nou in cadrul acesteia,dar pina atunci continuam drumul catre munte,cald si iar cald, dar aerul conditionat din cabina face viata la bord mai suportabila, si eu profit la maxim de climatizarea dinozaurului.

Dupa livrarea la Bressanone,in prima zona de servicii urmeaza o scurta pauza,identica cu cea de ieri,pauza de masa, cafea ,o plimbare prin parcare si cateva glume care ne binedispun .

Returul nostru " sare in aer ",din cauza unor intarzieri neprevazute,si sintem in drum spre casa,insa......... exista si se face simtit acest insa,eu trebuie sa incarc un transport de ciment,saci la palet,pentru maine dimineata,un loc stramt si un client ciufut si morocanos...ufffaaaaaa,toate mi-se intampla numai mie....parca si asta l-am vazut, cu Bud Spencer!
In garaj,impreuna cu mecanicul packistan,las semiremorca fara obloane pe partea dreapta,maine imi va facilita incarcarea in autostrada.....cand nu ai spatiu de manevra merge si asa....parchez in interior si plec acasa.
O seara frumoasa sa aveti !!!

Un comentariu: