luni, 31 mai 2010

Lunea de obicei este cea mai ingrata zi din saptamina,esti obosit din start si morocanos ca un grizzly primavara, cel putin asa sint eu luni dimineata,sau asa m-a simt.....dar astazi a fost un pic altfel.
Pentru inceput trebuie sa fac plinul la Kuga,noroc ca am un Agip pe linga casa,si in 5 minute sint in drum catre garaj,unde sint asteptat de Nicu,deja pe baricade, controlul obisnuit plus cafeaua, muzica in surdina, cb pe ch 40,si " on the road " directie Vicenza.

Ajungem cu vreo 30 de minute in avans, dar o pauza face intotdeauna bine la sanatate, si am timp pentru a m-a ocupa de micul dejun,destul de matinal cei drept ,un pic de ordine n cabina si cateva glume cu colegul, cam necajit din pricina alternatorului,sambata i-au schimbat periile colectoare, iar azi face figuri, sau asa reiese de la martorul din bord.

Descarcam destul de rapid si plecam catre urmatorul punct de incarcare Dueville,undeva la periferia orasului,diametral opus primului client.....ufffaaaaa,am de parcurs o parte din tangentiala de nord,un cartier destul de aglomerat, zona bazei NATO-Ederle,si in sfarsit ajung la destinatie unde il gasesc pe Fabio,omul mobil,prafrazindu-l pe Sorin "sxn", bine dispus la prima ora !

OK,dupa ce incarc bestia,plec catre Arco,acolo urmeaza sa livrez prefabricatele,insotit de colegu', care ramine in urma pe autostrada, dar pt pauza de pranz ajunge la timp in zona de serviciu Adige.
Un pranz frugal intre doua camioane spaniole,tata si fiu soferi,destul de simpatici si vorbareti.....linga mine mai parcheaza un neamt,care saluta intr-o italiana impecabila,dar cu un pic de accent....si imi pare rau ca trebuie sa plec ,altfel mai discutam cu colegii europeni.

La Arco,totul decurge normal, fara probleme, clik /click cateva poze,si o tai de unu' singur catre Rovere,unde am returul pentru maine,pe drum fac doua videoclipuri si cateva poze, dupa care cu dinozaurul incarcat pornesc catre Trento.

O scurta convorbire cu dispecerul,las actele si capat promisiunea ca maine voi avea sistemul de navigatie pus la punct......sper sa fie asa !
Noapte buna tuturor !!!

Un comentariu: