marți, 4 mai 2010

Miezul nopti a sosit......dinozauru' am pornit ......hehheheehhe, parafrazind un joc,la miezul noptii ma pun in miscare,aer curat si o liniste deplina,numai zgomotul retarderului se aude,pina la Orvieto sint 10 km,de coborire,destul de complicat ziua,noaptea nu mai zic,norocul meu ca sint singurpe drum !
In autostrada liniste deplina si pina la Firenze nu intampin mari dificultati,doar cateva puncte cu lucrari si circulatia pe o singura banda.
O scurta pauza,un ceai fierbinte si biscuiti......" englez cu diploma ",zambesc in timp ce privesc cerul instelat print-o spartura a norilor,traficul incepe sa se intensifice, o sa prind un pic de balamuc la coborire spre Bologna, dar am timp suficient,asa ca nu im fac prea multe griji in acest sens.
Doar " obisnuiti imbecili " care depasesc haotic,naluci in noapte, cei care poarta marfa catre piete si magazine alimentare,au o lume aparte, un fel de carusel al disperari si o graba mortala,apoximativ jumatate din accidentele provocate noaptea sint din vina lor.

La Mantova,intru in Autogrill,gasesc repede un loc, si dupa doua manevre trec la somnic......ce moale imi pare patul, pornesc si webasto-ul cu 20 de grade clima interna si 2 ore nu stiu de nimic,dorm profund.

Ma trezesc dezolat, afara este innorat si ploua, frig nu mai povestesc, cred ca ninge la munte, peste 1500m,25-30 cm de zapada proaspata aveam sa aud la stiri, si o iau din loc catre garaj,mai trebuie si motorina din cand in cand.
Pe drum ascult la radio si vb la telefon,rutina si iar rutina,dar din cand in cand mai gasesc si cate un adormit,care nu merge....beeeppppppp,si risc o depasire la Affi,un bulgar mergea cu 65/h...bepppp si un suras in timp ce trec e linga el.
La Bressanone nu sint probleme, descarc repede si reintru in autostrada in directie Trento, nu vad ora de a termina azi,sa ajung acasa la odihna.
Plec din nou la miezul noptii,deja am antrenament...heheheheheh.....descarc in zona Forli', si apoi incarc la SanMarino !!!

Asa ca ploaia aproape torentiala nu ma mai intereseaza,imi aranjez incarcatura impreuna cu operatorul ,iar din cariera parchez direct in garaj.

Surprizaaaa, aici gasesc un coleg german care descarca, click /click cateva poze printre picaturi si pina acasa nu mai opresc.
O seara frumoasa tuturor !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu