luni, 10 mai 2010

Astazi m-am trezit ca un intelectual,cum ar zice Tavy,la 6.30,tabieturile normale,si pe la fara un sfert, eram deja in garaj.
Wrrrooommmmmmmm, imi canta inima cand aud dinozauru' mormaind, un tur de control si obisnuita cafea,si o tai catre Mezzolombardo,unde am de facut o livrare fulger,prima pe ziua de azi,pentru un client la Mezzocorona.

Urmatoarea este de la Gardolo la Ravina,tot fulger.....sint pe post de sf Petre.....dar dupa cum socotelile nu se prea potrivesc,de la prima livrare acumulez o intarziere de 20 de min .
Dar reusesc sa recuperez din handicap si ajung la cea de a doua in avans cu o ora.....eeeee,fulgerica si nimic altceva.
Toata lumea multumita ,si eu la fel, drept pentru care direct in Camparta mai opresc,dupa o scurta convorbire telefonica cu responsabilul de acolo.
Incarc si cobor in garaj, plinul trebuie facut,motorina si apa in rezervorul din " baie "....eeeeeeee, sau canistra externa !
Masa de pranz, un ceai fierbinte si o cafea la bord,dupa care pun cap compas Roma,cetatea eterna.....orasul indragostitilor, cineva mi-a reamintit asta aseara....si in autostrada intru cu muzica la maxim.

Pe drum nu prea am evenimente de semnalat,un pic de aglomeratie in zona Verona si Modena,o conferinta extraordinara cu 4 colegi pe telefon,si dupa Firenze opresc pentru pauza,intru pe forum,schimb un salut cu Roby, dupa care cu calm imi continui drumul....pina cind aproape de Orvieto,panourile informative anunta un blocaj si coada de 2km,un camion a luat foc......brrrrrr !!!

Decid totusi sa fac o pauza fortata in primul Autogrill,la nici 2 km de locul incidentului,fac o tura prin magazinul parcarii,o vizita la.....baie,si dupa 30 de min reintru in autostrada,mai sint cam 500 de metri de coada,pierd vreo 10 min....trec prin dreptul camionului...click o poza,cu grija sa nu fiu vazut de " baietii albastri" sau strumfii.....asa sint supranumiti aici...heheheheh.

Pt pauza de noapte opresc la Ponzano,la vreo 20 km de Roma nord, este deja seara si numai mai chef sa merg mai departe.

Prepar cina si pornesc pc-ul.
Va urez noapte buna !
Maine descarc pe malul marii la Ostia Lido !

Un comentariu: