miercuri, 5 mai 2010

"Tic,tac,tic,tac,tic,tac....a fost ora 24.
Jurnal de stiri !
Inca o data in seara asta mister vt880 si mult iubitul sau dinozaur pornesc la drum.
Prin ploaie,prin vant,fac o pereche de neinvins, sa la uram calatorie placuta si toate cele bune "
Cam asa ar suna o stire a radio,o stire de noapte,dar cum nu este nimeni in preajma pentru interviu....wwwrrrrooooommmmmmmmmmm,pornesc " bestia ", si cu cafeaua aburind in pahar, fac controlul de rutina....uuupsssss,un bec ars pe pozitie la remorca,eee,ploua si nu am chef sa-l schimb.
Fix la miezu' noptii las garajul,si prin siroaiele de apa,ies in autostrada A22, decid ca in noaptea asta ascult muzica romaneasca,gen " picatura de folclor",populara orchestrala interpretata de orchestra radio.
Imi vin in mintetot felul de amintiri,melancolie dulce , care imi tine companie pina la Modena,unde schimb din nou autostrada,cu A1,Milano / Napoli in directie Bologna,de unde continui pe A14 inspre Forli'...ufffaaaa,prea multe schimbari de directie,era mai bine cu trenul.Ploua tot drumul,si de la Forli',am parte si de ceata,asa ca sa fie meniul complet,nu erau de ajuns strazile inguste de munte.
Ajung cu o ora in avans ,parchez in fata stabilimentului,si aterizez direct in pat,ce bine este.....daaaaaa !!!!

Termin cu livrarea in jur de ora 7,cum am si prevazut,si tot pe ploaie ma indrept catre republica de San Marino,unde am returul,o cariera de gesso,in varful unui munte , cu o straduta de acces ......de care te indragostesti la prima vedere, din cauza injuraturilor nu ai cum sa mai uiti....hehehehh !

De la Riminni, catre San Marino,sint vreo 10 semafoare,in nici macar 15 km, asa ca incep o serie de beeepppp,si iar beeepppp, printre rotonde si curbe stranse ,se lucreaza si la sanmarinezi,ajung aproape de varful muntelui Titan ,si gasesco ceata densa de nu mai recunosc strada,numai ca sistemul de navigatie implantat in creierul meu este de ultima generatie....uuupppsssss,am dezvaluit legaturile cu extraterestri....ma duce la fix catre tinta.

Aici am de asteptat in jur de 2 ore,moara era oprita,si material macinat nu era pe stoc...tipic romanesc,eeeee italian am vrut sa spun.

Asa ca imi iau picioarele la spinare si trag o fuga prin cariera,unde fac-o serie de poze interesante.

Cam in jurul pranzului incarc si o tai catre casa,metaforic vorbind, ca orele de condus nu imi ajung,iar de interventii neautorizate nici nu se pune problema.

Ceata sa ridicat,asa ca mai fac cateva poze la San Marino,si in autostrada incep o discutie hazlie cu doi colegi bastinasi.

O sa fac maximul de ore azi, asa ca la Bologna am nevoie de o pauza,si ma uit deja cu coada ochiului la pat.

Ma trezesc dupa o ora intr-un concert de tunete demn de Wagner si legenda Nibelungilor,toarna cu galeta si decid ca trebuie sa-mi pun fundul in miscare,pentru a nu avea o piscina in remorca,aaaaa, chiar doua mai mici,si pina la Mantova vb la telefon.

Gasesc locul preferat liber si la 16.00 inchid ziua de munca.
Pentru restul serii,curatenie,cina de pregatit,de scris blogul,mess,forum....mancare la copii, rufe de calcat, si de barfit cu vecinele...asa este programul casnic.

Noapte buna dragi prieteni !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu