luni, 5 septembrie 2011

Dimineata pe racoare, eu stau....stau pe ganduri,ca incepe o noua saptamina, si sint satul de mere.....vorba proverbului....acre , insa pina pe la inceputul lui noiembrie nu prea cred ca aam vreo sansa sa scap ....poate sa vina si extraterestri ,ca tot la fabrica de suc o sa-mi fac veacul....uffaaaaaaaa !



Incarcarea pe fuga la Albiano, cu cafeaua in mana, apoi impreuna cu colegii ,Gelu si Costel,o luam din loc catre Mantova...pic.pic.pic....incepe si ploaia...mocaneasca,asa numai sa iti faca in ciuda,trafic destul de ralentat pina la Affi,unde parasim autostrada si intram pe nationale ,,,pe stradute si poteci pina la balastiera noastra...care era inundata......hahahhaahahahha, e de rau azi !
O scurta pauza si din nou la drum, catre Modena,unde incarc .....ghici .....din nou mereeeeeeeeeeeeeeee.



Ajung singur insa,intru imediat la cantar si la incarcat....insa am parte de o veste proasta ,in loc de Laives,trebuie sa merg la Merano....noooooooo, se va duce dracu' programul meu azi,doar un miracol ma mai salveaza...Sf. Antoane ai tu grija !
La intoarcere insa ,cu chiu cu vai reusesc sa ajung viteza de croaziera a dinozaurului,din cauza unui cisternar german,care merge ca trenul regional ...cu calm si constant ...insa la Noggarole cred ca plictisit ,m-a lasa singur .....si scap ca din poole position.....ca racheta .


Pina la Merano,merg fara probleme,descarc fac pauza si apoi retragerea cu fanfara regimentului in garaj...maine am din nou de tras ....incarc in trei locuri.....aceeasi marfa....nici nu mai pronunt cuvantul ala .....apple !
CORNEL FUGARU - A VENIT TOAMNA !



Noapte buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu