luni, 19 aprilie 2010

Chichirichiiiiiii.......in italiana.......cucuriguuuuuuuu.....in romaneste......galagie la maxim, de ti -vine sa arunci telefonul pe geam,ce tie si cu tehnologia asta....si in sfarsit ,ma trezesc....fuga in baie,ritualul de dimineata ....si in jur de 6.00 sint in garaj,trag dinozuru' la pompa,plinul ,o cafea, verificarea matinala,si goooooo !!!

Sau nu ," on the road ",din nou astazi inspre Ala, unde ajung inaintea muncitorilor, deschid portile si intru ca la mine acasa !
In sfarsit incep sa soseasca,unu,doi,trei,patru....si atat,privsc in sus si deja am inteles ca o sa fie o dimineata lunga .
Drept urmare,dupa ce am terminat de pregatit descarcarea, aterizez direct in pat...si pt o ora ,,,dorm ca cei mici dupa baie !
Dupa fix trei ore,termin cu livrarea, sint un vulcan,de nervi,o sa fiu in intarziere toata ziua,si cu viteza maxima urc catre Camparta.....dar aici alta belea ....aglomeratie ca la " carne",si deja nu mai sper la nimic bun.

Pe la pranz " plec in lume",cum zice Dodo,directia Crema,unde de dimineata a fost Cornel si Nicu,un loc destul de pretentios pentru o " coada " ca a mea ,dar sper sa fie ok.

Anunt cu 1 ora inainte, degeaba, nu insist asupra subiectului,si nu imi ramine decat sa fac o manevra,de expert si descarc fara probleme.

Fac cateva recomandari la fata locului, si plec grabit catre Cremona,unde in imprejurmi am returul,si dai si mana, la 16.45,ajung la destinatie......bonul de incarcare si intru cu o graba fantastica.....eeeee, cunosc deja locurile,si oameni, iar dupa 30 de minute,sint deja gata sa iau actele din biroul expeditii !
La intoarcere vb la tel cu compania , Dodo si Costel, plus Cornel si GianLuigi, si dupa o zi de pomina reintru in garaj cu zmbetul pe buze !
Pe maine !!!

Un comentariu:

  1. Hahahahaaa... o zi ca asta iti face peri albi in cap... O saptamana cat mai placuta si drumuri bune !!!

    RăspundețiȘtergere