marți, 13 aprilie 2010

Marti,sper sa fie mai buna decat ziua de ieri.....sper mereu.....sa vedem !!!
Ore 5.00,ajung in garaj,pt azi am companie,Gelu,un alt coleg, care era deja sosit...wwwrrrrooooommmmmmmm,pornesc dinozauru',un control de rutina, si cafeaua care este nelipsita, apoi cu calm se pleaca inspre Reggio Emiglia.

Drumul este lipsit de peripetii,vb la telefon cu Dodo,Gelu are cb defect,asa ca nu am altceva de facut,apoi cu " Trancanici ",un alt coleg, care are o porecla predestinata,cu Cornel, si truck e truck,am ajuns la destinatie.

Un pic de aglomeratie in tangentiala de Reggio, dar noi sinte-m obisnuiti,si reusim sa trecem repede.

La locul cu pricina,nu este inca nimeni,ma refer la vreun responsabil, dar cu un telefon il fac sa soseasca imediat,intre timp descarcam cu calm,dupa care direct catre Piacenza.

Ajunsi la fix, 5 min dupa noi,au ajuns alte camioane, dar primi veniti,primi serviti....asa ca , dupa ce " completam "electronic bonul de incarcare,o zbughim inauntru fabricii,Gelu primul, are nevoie de un control la Volvo-service, si nu il pot refuza,incarca si pleaca imediat.

Eu vreo 30 de min mai tarziu, dar la Cremona,opresc pt pauza de pranz.....si un pic de odihna.

Ok, dupa o ora,repornesc si pina la Tassullo nu opresc,intre timp sosesc ordinele pt maine....urrraaaaaa,imi reprind " coada ",care era lasata intr-un colt de curte de vineri...si incarc pentru Emilia Romagna !!!

Noroc ca ies din A22,tabela electronica indica control radar !!!

Sus in Albiano, era un " macel ",cam multe camioane la incarcat,si dupa fix 60 min,plec catre garaj,si pe drum constat ca numai politisti nostri sint " imbecili " dar bastinasii sint mai sus cu o treapta,pt o constatare a unui tamponament minor,au blocat o strada intreaga....le trag un clacson si o injuratura,upa care intru in garaj satisfacut !!!

Atat pt azi,maine se anunta o zi plina.....vad eu cum o scot la capat !
Noapte buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu