joi, 15 aprilie 2010

Joi,penultima zi din saptamina,in teorie ar trebui sa fie linistita, de regula ziua de vineri este agitata.....in schimb nici nu gandeam la ce o sa patesc azi !!
De dimineata Sergiu astepta ca un copil cuminte...hai noroc ....salut....si direct la cafea, inainte de a porni dinozauru', care astepta cuminte, wwwroooommmmmmmm, termin cu cafeaua , schimb diagrama,si " on the road "
Toata lumea binedispusa,ajung la Rovereto, agat remorca si directia Riva del Garda,unde ajung in avans cu un sfert de ora, profit si fac un pic de ordine,ufffaaaaaa....ce maniac sint !

Intre timp se deschide poarta si intru multumit,pun camionul in pozitie, deschid pe ambele laturi si surpriza.....la 8.15 se incepe programul.....sint batrini,sau femei...intreb eu ?
In sfarsit,pe la 8.20, vin un operator, si incepe un dialog de genul.....salve / morgen, raspund eu.....descarc decat paletii, restul trebuie.....dus la un alt client,la un " cetatean " care are un grajd de vaci.......ca asa este acordul.....si nu va scriu restul,pentru ca as pune doar....beeep.....beep.....beep......beeep,si dupa un telefon in firma, trebuie sa m-a predau....clientul nostru......stapinul vacilor, ca al meu nu este....si mai pun cateva beeeeep-uri.
Ma insoteste un tip, simpatic, si fac turul Italiei , pardon,Riva del Garda.....prin oras,pe interzis,si constat ca unghiul de intrare nu imi permite sa virez la stanga, asa ca mai fac vreo 2 km,pina unde gasesc un loc pentru a putea intoarce.....carabinieri in parcare,un post de control, dar nici nu-i " vad ", nu am timp de glume.

In sfrasit intru printre randurile de vita de vie,pina la locul cu pricina,si ma trezesc intr-un concert de mugete de toata frumusetea!!!!

In final,termin de livrat marfa, salut si plec in graba catre Camparta.....dar surprize mai era inca....dau de o deviere de trafic,care ma trimite spre munti,si mai pun cateva beeeeppppppppp-uri,in limba romana !

Fac cateva poze, depasesc in tunel.......profesionist......si ajung la Camparta, cu intarziere de 70 de minute.....eeeeee....trenul cursa de persoane.....nooooo....marfa !

Ok,sper sa termin cu surprizele neplacute......daaaaaa, dar degeaba, si in timp ce macin km in directie Modena,vb la telefon cu cativa colegi.
Pauza de masa in A 1,si ajung la destinatie,schimb di nou bolturile,si descarcpe dreapta...uuufffaaaaaa,surprize / surprize....si cand sun la responsabilul de santier....alta.....trebuie sa fac cantarul inainte.....offfff, astia parca ar fi romani.

Pt azi " ma iarta", dar pe viitor nu accepta scuze.....no comment....beeeeeeeeeeeeeeep.
Ok,pina la Parma,imi gasesc companie,un alt sofer care a descarcat in acelasi loc,si printre bancuri si glume, ajung in sfarsit la destinatie...

...si surprizaaaaaa,il gasesc pe Giovanni, in curtea fabricii,era deja incarcat,dar ca un bun coleg, ma asteapta......cam o ora.....platesc favoarea cu o cafea.

..si tot palavragind,ajungem in garaj,unde fac motorina,inchid ziua si o "tai " catre casa.
Noapte frumoasa !!!

Un comentariu:

  1. Poi vezi Vt ?....tot mai frumos si melodios suna BEEEPPPP-ul in limba romana. :D.

    RăspundețiȘtergere