vineri, 2 aprilie 2010

On the road again.....singur din nou...sint obisnuit,nu am probleme,mai bine singur decat in " proasta companie " !!!
Sint multumit ca nu mai ploua, macar azi, cind am jumatate de incarcatura " pretentioasa ",dar ma descurc eu .
Aproape tot drumul stau la telefon cu Dodo, ne distram de minune,el ajunge la destinatie,cu indicatiile mele,iar eu trag in fata " hotelului ",plec repede in cautarea unui sef,eeeeee sint cam multi,il gasesc pe ala care trebuie,pun dinozauru' in pozitie,pornesc webasto,e inca rece dimineata,si pregatesc o " invazie " pe plaja, in cautarea unei poze de senzatie !!!!

Reusesc sa prind ceva,fac si un video, si ma intorc la mine in apartament pt micul dejun ,indianu din remorca rade.....doamne ce popor bine educat...intai zimbeste si dupa aceea raspunde .....mai avem de invatat....noi mai intai injuram !!!!

Gata si cu micul dejun,pun o muzica in surdina, si direct in pat aterizez.....o ora de somn bun,un pic deranjat de un muncitor care lucra linga mine......marai dar nu zic nimic ...si pe la 10.45 termin cu livrarea...ufffaaaaa.

Am intarziat destul,astazi nu mai ajung sa fac livrarea la client,pot doar sa incarc,si restul ramine pt marti dupa amiaza, cand se poate circula din nou.
Jesolo - Zero Branco cu viteza maxima,aproape legala...

..si in 20 de minute sint deja cu prima incarcare in " sac ", de aici fuguta la Vicenza,strazi nationale si regionale,sensuri giratorii de nu le mai stii numarul, este si o ora cam nepotrivita,in jurul pranzului..

...dar nu pot face nimic,continui cursa contracronometru si in sfarsit ajung la Weber, 2 camioane in fata, si toate sperantele mele tind sa se naruiasca.....numai un miracol ma poate salva...sau ....sa continui peste ora " H "....adica 16.00 cind intra in vigoare oprire traficului greu, peste 3,5 t.

Incarc imi iau documentele,chem dispecerul de trafic....faci cum crezi tu,imi raspunde Paolo,si deja am decis, o sa continui peste termen, o sa ajung aproape de casa si mizez pe noroc...poate functioneaza.

Clic / clic un sac de poze, si fix cu 30 minute de " intarzieere " ajung in garaj,parchez direct ,un pic de ordine, documente de predat,urari de facut colegilor, beau un " suc" cu sefu' si plec catre casa acompaniat de o muzica buna.
Cam atit, se termina inca o saptamina, a venit primavara....mai bine mai tarziu...va urez toate cele bune si noapte frumoasa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu