miercuri, 21 aprilie 2010

Dimineata la munte este o minunatie,aer curat si ciripit de pasarele....iti vine sa lasi totul balta si stai sa asculti zgomotele naturii.
Dar sa incep cu inceputul....desteptarea la 4.15,wrrroooommmmmmmm,pornesc dinozauru',deschid usile pt a improspata cabina,...brrrrrr, apa rece la baie.....apoi plecarea catre Silandro,unde am de livrat incarcatura.
Drumul este ok,fara prea mult trafic,telefonul suna dis de dimineata,colegii mei sint si ei deja pe strada.....baieti harnici !!!

Rasaritul soarelui ma prinde pe linga Merano,inainte de urcarea de la Foresta, si incep deja sa trag la poze,sint fascinat de munte,iar aerul de dimineata face bine, miumplu plamani, si imi multumesc in gand ca nu mai fumez....din 2004 !
Ajung la destinatie in avans cu timpul, m-a salut cu responsabilul si un " vecin",oameni de la munte,cu bun simt si respectuosi,imi face deosebita placere sa vorbesc cu ei.

Dupa descarcare, trebuie sa m-a intorc la Mezzolombardo,unde incepe ziua de azi....incarc pentru Castelo di Fiemme,un satuc de munte,cu o panorama de vis.

Dar pina acolo trebuie sa mai fac o trecatoare,si chiar la urcare gasesc in fata mea un coleg de la Verona,ncarcat cu traverse de beton precomprimat,pt o constructie in aceeasi zona....asa ca apare mai in toate pozele facute....ufffaaaaaa.

Atmosfera placuta,cu ceva lucrari in panta, dar fara mari probleme si opresc in varful muntelui,sint asteptat la 13.30, asa ca am o ora la dispozitie.......uraaaaaa....somnic si iar somnic....dupa cateva poze.

M-a trezesc la fix,si la ora stabilita,sint in fata santierului, vb cu responsabilul,trag dinozauru' in pozitie si urc pe o colina din apropiere,miroase a iarba cruda, a primavara si bate un vant caldut.

Mai trag citeva poze, plec in cautarea unui bar,pentru o cafea.....dar nu am noroc , deschide mai tarziu...asa ca pine la sfarsit mai palavragesc cu macaragiul si ajutorul acestuia......grazie, ciao...si din nou catre Mezzolombardo.....fac iarasi un sac de poze.....soare si cativa nori, dar nimic de obiectat....natura s-a trezit la viata.

Maine merg din nou la mare..eeeeeee......Jesolo, si de acolo ma reintorc in val di Fiemme,de la mare la munte intr-o singura zi.

Va urez o seara placuta !!!

Un comentariu: