joi, 1 aprilie 2010

Ploua si in dimineata asta....ufffaaaaaa,ce primavara dificila !!!
Loris era deja in garaj,pornesc dinozauru',inspectia si cafeau ,nelipsite, si plecam in .......lume !!!
Trafic acceptabil, sporovaim verzi si uscate pina la Modena,unde lasam A22 si iesim pe nationala,printre " sute "de rotonde,urcam spre Roteglia,incepe sa se lumineze de ziua ,un soare timid isi face aparitia,printre norii negri incarcati de ploaie ....nu ajunge pt ai imprastia ,gandesc eu !!!

Imi ajut colegul la descarcare, termin si eu in 5 min si lasam dealurile modenese deja cu pete albe -roz, sint pomii care infloresc, si la Casalgrande ne luam ramas bun,Loris merge la Ravenna, eu catre Parma.
Parcurg SP 7, o strada stramta si aglomerata,toata lumea pleaca la munca,masini,camioane, biciclete......o nebunie !!!

Reprind autostrada la Reggio nell'Emilia si dupa Parma incepe din nou sa ploua.....nu mai suport.....ajung la destinatie,si pin al biroul de expeditie sint deja " murat "....la intoarcere in cabina dau drumul la webasto,mi se pare noiembrie, nu aprilie.
Dupa 30 de minute sint chemat la rampa,incarc .....ploua....asigur incarcatura....inca ploua......si dupa ce imi iau documentele .....plec tot pe ploaie.

La Parma toarna cu galeta,ies cuminte din autostrada si prind sp 343R,in directie Mantova,vb cu Costel,e pe la Roma,avea nevoie de o ruta pt incarcare,il conduc la destinatie si nici nu stiu cand ajung din nou in A22.

Pe tabela electronica este afisata o coada de 2 km in directie Brennero,intre Ala si Rovereto,aveam sa gasesc 6 km,dar asa-i viata,mergem inainte.

Mai fac o poza,alta coada inspre Modena,un accident....lume multa si camioane cu zecile.....toti sint nervosi,iar traficul radio este infernal.
Ajung la Ala si pierd 20 de minute ,traficul este ingreunat de santierele celor doua poduri,in putine zile o sa revina totul la normal,si fix la ora stabilita ajung la destinatie....si ploua din nou !!!

Ud ca un soarece , termin intr-o ora ,intre timp soseesc si ordinele pt maine...la mare cu o cursa de fier, si pt retur 2 incarcari,in zona Treviso - Vicenza.

Problema este ca de la 16.00 circulatia camioanelor este interzisa pina la 24.00.
O sa vad eu ce fac, si incarc la Mezzolombardo, dupa care in fuga mare intru in garaj,las dinozauru' si plec catre oras,unde am de facut cateva cumparaturi !
O seara frumoasa si toate cele bune !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu