luni, 29 noiembrie 2010

Cea mai nesuferita zi din saptamina...luni...esti mai obosit ca vineri,si nu ai chef de nimic , eu vreau nu vreau azi am de alergat,2 livrari la Faenza,un transfer Ravenna-Modena,si apoi pot sa gindesc ca am incarcarea pentru retur !
Asa ca incep cu inceputul....apa rece,cafea,control, salutari colegilor din garaj,insa plec de unul singur....nu am chef de vorba azi....toane de lup singuratic,si pina la Faenza ascult muzica buna,romaneasca,Adrian Enescu- Highway !
Un album pe cinste,muzica folosita si de Nicolaescu in " Ringul ", daca v-a mai aduceti aminte ,un film frumos,cu un subiect original, drama unui roman,boxer, in timpul razboiului....sofer la batranete.

Scap aproximativ repede de cutiile de plastic ,casoane pentru fructe,gasesc o domnisoara draguta foc,care imi semneaza documentele....avea chef de vorba ....insa pina la urma trebuie sa plec ...ufffaaa, ce viata !
Tot cu muzica buna, de data asta country,o tai catre Ravenna,sperand sa nu gasesc balamuc la Saphir,incarc argila pentru o fabrica de ceramica la Rubiera,linga Modena....am noroc,nu prea sint camioane la incarcat,imi iau pass-ul si direct la rampa pornesc...insa cel de cantar imi taie avantul...nu ai confirmare pt cursa....beeeeeeppppppppp,reped un telefon la birou,si cat ai face din degete " hocu pocus,preparatus " soseste faxul .
Incarc la banda,hmmmm, e bine si asa ,insa trebuie sa fii atent cum iti " aranjezi " incarcatura....inainte - inapoi ,manevre obligatorii !
Gata,am terminat,acopar cu plasa de protectie,este frumos afara,soare 17 grade,asa ca merge si asta....trec pe la barul portului pentru un sandwich urias,o cola si cafea ,apoi cap compas Modena.
La destinatie gasesc un coleg care imi explica mersul cu bicicleta,adica cum functioneaza treburile in fabrica ,e primul transport pentru ei .

Zapada este inca vizibila,cam dansesz prin hangar, dar pina la urma termin cu bine....argila cu apa este mai periculoasa decat gheata.
Pauza pt o banana ,dupa care ,pe carari cunoscute ajung la Kerakoll,unde m-a asteapta un transport de ciment,paletizat si foliat ,asa ca nu sint pb pt transport.

La 17.00,radio In Blu,cu Ida si Marco, care sint curiosi ce am mai facut azi , si vor o plimbare cu dinozauru', promit ca la prima cursa de Roma sa le satisfac dorinta !
Pe seara,ajung la garaj,motorina si parchez la adapost ,nu se stie totusi cum va fii vremea la noapte .
Noapte buna !
Adrian Enescu - Autostrada(Ringul) - soundtrack 1985

Asculta mai multe audio electronica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu