miercuri, 3 noiembrie 2010

Toamna asta e destul de capricioasa......ploaia nu se mai opreste ....inundatii,autostrazi blocate,zapada timpurie care deja se topeste....in fine ,nu mai sint anotimpurile de alta data !

Marti

Apa cade din cer,rece cu o cadenta ca de mitraliera,frunzele uscate si o ceata fina intregesc tabloul unui inceput de noiembrie, iar pina la Milano nu prea cred sa se schimbe ceva .
Plec impreuna cu Marius,unul dintre colegi,livrare intr-un loc nou,o alta zona a orasului,sper sa nu fi complicat de ajuns sau si mai rau,complicat de descarcat .
Ok,o sa vedem noi ce si cum, dar traficul devine deja o problema.....dupa 3 zile de "stop" parca toate camioanele au iesit din garaj in acelasi timp....ufffaaaa !

La santierul cu pricina ajungem fiecare pe un alt drum,un autobuz articulat a ramas in pana intrun sens giratoriu,Marius reuseste sa treaca,eu nu pot, asa ca facrepede un alt traseu.....insa aici un semafor defect provoaca o coda imensa,si 30 min de intarziere !
Pina la urma am ajuns si eu la locul cu pricina....ajuns,vazut,descarcat,plecat !!!

Returul este de la Rho,Archema,o fabrica de produse chimice si derivate pentru ingrasaminte ....nu imi place pentru nimic in lume, dar nu am alternativa, asa ca o sa incarc vrac,afara ploua,trebui sa acopar cu prelata.....am de munca destul !

Milano - Loreo,o cursa contracronometru, trebuie sa ajung in timp util pentru a descarca in seara asta,altfel o sa fie balamuc dimineata,sint masini multe ,iarlocul cu pricina nu ste maximul pentru operatiuni de incarcat-descarcat......chestia aia este destul de toxica .

Destule probleme,semiremorca fiind uda la incarcare,mult material a ramas lipit pe interior,nu am timp de poze din cauza nervilor si a timpului limitat....asa ca matura si lopata,doua obiecte de valoare in asemenea cazuri .
Ziua este pe sfarsite,programul la fel , decid sa cer ospitalitate la Autodromul International Adria ,altfel dorm in mijlocul campului.....gasesc persoane de nota 10,care imi permit sa parchez in incinta circuitului.....postura de asociat la Highway Truck Team,a fost de mare ajutor !
Noapte buna tuturor !!!


Miercuri

Desteptarea la ora 6.00,am facut pauza de m-am saturat,iar spre dimineata a inceput ploaia din nou.....si se doarme bine cind ploua !
Incarcare la Zevio,mere pentru Merano......Zipperle mon amour sosesc.....o sa fie plictisitor azi,sper sa nu gasesc aglomeratie.....dar nemtii aia sint specialisti in complica lucrurile...asa ca o iau cu calm !

Cu semiremorca RAO,devine un pic complicata incarcatura de tipul ,fructe sau paleti, unde ai nevoie de toata suprafata de incarcare.....arcurile de readucere de la obloane ocupa spatiu,si nu mai vorbesc de greutate,insa cu cateva beeeep-uri pun totul la punct.

Soarele isi face aparitia,cam timid , dar cu trecerea orelor, catre pranz devine generos si incalzeste putin atmosfera.

Pauza de masa dupa Bolzano,cateva poze si 3 ore de asteptare la Merano , cam asa stau lucrurile dupa amiaza !

Nu intru in detalii ca nu se merita,doar ca nu se poate lucra in asemenea conditii,pierzi timpul cu un cretin,iar dupa aceea trebuie sa orbecaiesti prin cariere , ca intre timp a venit noaptea.
Maine merg catre Firenze,Pisa,Livorno....un traseu pe cinste cu doua livrari si o vizita in port.
Va urez o seara frumoasa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu