miercuri, 10 noiembrie 2010

Cucuriguuuuuuuuu.....imi este dor de cocos,dar am o sonerie la telefon care il imita la fix....asa ca jos din pat si fuguta la baie....tabieturi,chestii,.....brrrrrrrr,apa este rece,dar daca folosesc calda dorm in continuare .
Echiparea si wroommmm,lupul porneste docil....o iau usurel catre garaj ,privind orasul care doarme....ufffaaaaa,uni dorm alti la munca ,dar o sa gasesc si eu un pic de timp azi pentru un somnulet !
O cafea mare si un tur prin preajma dinozaurului,ok se poate pleca fara grija....directia Modena,un loc cunoscut de anul trecut,o zona industriala cu terminal feroviar .

Livrare fara probleme, cer un pic de apa pentru spalat semiremorca.....pai nu avem,da asteapta ca vine ploaia ....imi raspunde un mos glumet.....mersic, si il blagoslovesc in gand cu o injuratura dulce moldoveneasca !

De la Modena trec prin Campogalliano ,inspre Verona....aglomeratie maxima,cum reusesc astia sa ajunga la munca ,nu stiu,dar intrebarea este ce orar au ?

Ok,incarc sticla recuperata in 15 min,uraaaaaaa,record intern al intreprinderii " Sticla si Borcanul "......e o gluma numele,dupa care ies din nou pe SS 12,timpul este schimbator,vad iarasi un curcubeu,a treia zi la rand cind se intampla....maine trag un loz in plic.....poate sare iepurele !!!

Puza de pranz o fac in stil Napoleon,adica maninc si vb la telefon.....dupa care clik,webasto on si saibenslafen pentru o ora, chiar era nevoie de un pui de somn.

Dupa amiaza sint bine dispus....ca un urs trezit din hibernare pe 31 decembrie....dar no problem, trece .

Ajung tarziu in garaj,dupa o vizita de noapte in camparta ,am pierdut ceva timp la electricianul auto,si nici macar nu am terminat cu semiremorca ....comenzile de deschidere automatica inca nu sint puse la punct ....ufffaaa.
O seara frumoasa tuturor !

Un comentariu: