vineri, 19 noiembrie 2010

Uraaaaa,o scurta pauza la sfarsit de saptamina,destul de meritata,asa cred.....nu, sint sigur de asta.
Dinozaurul este in garaj, verificat,spalat....sper sa gasesc si semiremorca functionala din punctul comenzilor speciale.
O tura pe net,blog,forum,ziar,reviste de specialitate......relax total....gasesc o stire despre o initiativa demna de lauda....o traduc si postez pe blog,cu cateva poze HD !

"Măsura tensiunii arteriale şi a frecvenţei cardiace, sau o verificare a prostatei, colesterol şi zahăr din sânge în timp ce sunteţi în deplasare pe autostrada. Acum, toţi şoferii pot face gratuit, în două zone de servicii pe autostradă echipat cu noua iniţiativă de Autostrade în Italia dedicat conducătorilor auto.
"O categorie care are mai puţin de a face cu drumul şi cărora le datorăm atât de mult", a declarat directorul executiv al Autostrade în Italia, Giovanni Castellucci, a prezentat la Roma, "unghiul de prevenire", prezenţa ministrului Sănătăţii, Ferruccio Fazio. Serviciul va avea o perioadă de probă de şase luni şi este furnizat de către AXA ASSISTANCE, oferă două staţii multimedia în două domenii majore de serviciu amplasate pe A1 Milano-Napoli: Arda vest, în zona de Piacenza (în direcţia sud, ) şi Prenestina Est, în zona Roma (nord). Mai mult decât atât, datorită videoconferinţe, va fi oferit asistenţă de personal medical specializat, care va prezenta rezultatele analizei, de asemenea, acordarea de consiliere. În lunile următoare va fi activat alte două locaţii."



Un sfarsit de saptamina cat mai bun !
Ps.
Maine am cursurile de specializare....conducere in siguranta,optimizare consum,traseu,etc plus ceva simulator !
Revin cu amanunte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu