joi, 11 noiembrie 2010

De abia astept sa se termine saptamina asta,am obosit sa ma tot trezesc la 3.30 de dimineata....ufffaaaa, si mai am inca o zi !
Cafeaua si controlul de dimineata,merg ca un zoombie,inca somnoros,si sper sa am timp de un somnic la Bologna ,altfel sint in pericol toata ziua.

Asa cum speram,am reusit sa fac un somn de frumusete....hheheheh,cel de dimineata.....si dupa descarcare,in dum spre Vicenza,opresc pentru un mic dejun in Autogrill,inainte de Padova sud...pai dupa somn ,ti se face foame .
De incarcat ,am un singur pachet de trave ,cam ciudate dupa dimnsiuni,ceea ce imi da de gandit insa este locul de livrare....un sat de munte, deasupra lacului Toblino-SantaMasenza....ufffaaaa,iarasi un loc pt secialisti !!!

Cum am gandit eu,asa a si fost....la intrare in zona m-a asteptat unul dintre muncitori....cam lunga dihania asta,zice el ,o sa te duc pe o ruta ocolitoare,altfel ajungi fara semiremorca !

Da,si m-a dus.....pe unde a intarcat mutu' iapa si .......restul il stiti si voi !
Noroc ca sint destul de obisnuit cu muntii si strazile inguste,locul cu pricina era ...bbeeeepppp,si uite asa injur si azi !

Oameni muncii se misca destul de repede,nu am timp decat sa complet ceva hartii pentru maine,dupa care cu 2 manevre o tai catre casa....

.....scuze,catre Selfprecast, hmmmmmm,un transport de fier pt Milano,iarasiiiiii.....noroc ca au schimbat locul de descarcare ,nu mai trebuie sa intru in groapa aia mizerabila !
Motorina si parchez in interior,la caldurica .....dupa care o iau din loc, ca este deja tarziu,si maine plec cu noaptea in cap !

Un comentariu: