sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Sambata 7.45,sint deja in garaj,colegi mei sint aproape toti,am fost impartiti in trei grupe ...e mai usor asa pentru toti, ca altfel vai de saraci instructori !!!
Asa cum bine banuiam ,gasesc in curte camionul "negru" ....un Iveco Stralis,cu o semiremorca impozanta,tip motor homme F1.....extinsa si cu generatorul pornit .

Ok,gata pentru scoala,dupa o cafea , si prezentarea instructorului Flavio,un tip simpatic si pus pe glume....asa se mai incalzeste atmosfera ....colegul sau Fabio avea sa soseasca mai tarziu.



Nu intru in detaliile cursului.....interesant si educativ....mi-a cam schimbat cateva opinii si pareri despre meseria asta ....la final asta este scopul cursului....incet,incet trebuie profesionalizata si munca asta !
Discutii libere, ca intre " colegi ",intrebari,raspunsuri .....cate unu mai stramba din nas....nu pare prea convins de datele problemei ,ok,ficare cu pareara si convingerea lui.
Spre final urmeaza partea de simulare....gheata,obstacole,probleme tehnice....totul in modernul simulator...unicul mobil din Italia !



Cei doi instructori sint demni de pregatire lor,au facut totul cu profesionalism si din toata inima....le fac o poza finala impreuna cu sefu' !
Concluzia finala ?
Ar trebui propus acest curs obligatoriu.....macar asa reusim sa constientizam pericolele strazii,cum se reactioneaza si cum se previn ele !
Pentru cei interesati ....www.pista-asc.it
Un sfarsit de saptamina cat mai bun !


ps.
Printre picaturi semiremorca este gata,asa ca de luni schimb sigla ...sig.Tino !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu