vineri, 3 iunie 2011

Aventuri la marea Ligure !
Suna a film de aventuri, dar asa a fost pina la urma .
Totul a inceput cu schimbarea orarului de incarcare ....3.30.....dimineata, ufffaaaaaa, ce pisici treaba este asta, asa de dimineata la Riva....insa ordinul se executa , asa ca in formatie de cate 2 camioane,ca la gradinita......am ajuns la locul cu pricina .
Incarcat fara probleme,cafea si o gluma ,apoi tot in aceeasi formatie o luam din loc care Parma, pina la 8 trebuie sa intram in curtea clientului,cine nu ajunge nu descarca ....au innebunit toti taica !

Primul eu, ca de obicei,dinozauru' face partie , descarc si trag la umbra,vorba vine, fac putina ordine in cabina ...un sandwich si un ceai , si astept cu rabdare sa vina si restul plutonului.....am terminat toti in grafic, bravi baieti nu-i asa....insa Sorin din nou face opinie seaparata....o taie de capul lui inainte .
Injuraturile de rigoare , mai in gluma ,mai in serios le primeste din partea noastra,apoi cind termina si Chinezu' plecam toti catre Savona .




O cafea programata la Ovada, apoi din nou la drum....il gasim pe fugar in parcare ....bariera este inchisa,pauza de masa cred, insa nici in cele mai negre vise nu as fii crezut....stabilimentul este inchis, nu se incarca azi...ciudat spun responsabili,au trimis circulara tuturor !


Uffaaaaa, sa vezi balamuc acum, filmele cu Stan si Bran erau comedioare pe linga ziua noastra de munca.....cu sabia 561 deasupra capului alergam catre Genova,unde se spera, carbune este si acolo...coada ptr accident, vb cu Driver-ul putin,apoi incarcam ultimii in port,adica eu ....restul sint deja in mars catre locul de parcare .




O seara campeneasca cu masa la botul calului....pardon,dinozaurului....un spritz cu povesti si apoi un somn binemeritat ....afara este racoare si se doarme bine .
Maine livrarea si intram in garaj ....ultimii mohicanii !
Alfi Brauer - Romanze



Va pupa nenea !!!

Un comentariu: