luni, 28 iunie 2010

Buna dimineata !!!
Luni se anunta o zi destul de linistita,o livrare in Val di Fiemme,la Predazzo ,dupa care incarc pentru Roma,cetatea eterna .....ca de indragostiti numai vorbesc !
Pina la destinatie am de parcurs o strada de munte , destul de capricioasa, curbe multe ,urcari si coborari plus o zona ingusta de vreo cativa km .....si nelipsitele "santiere pe metru patrat ".

Dar o cunosc ca pe buzunarele mele,iar dinozauru',cu doar cateva tone in spate,parca este la plimbarea de duminica.....asa ca in putin timp ajung in apropierea orasului,trag intr-o parcare pe marginea strazi si astept sa vina " intaririle ",cei de la Tendline,firma beneficiara a transportului,care se ocupa de manifestari ,intalniri,sarbatori de tot felul....un fel de pune cortul , strange cortul !

Mesterul Giovanni, sau Gheorghe pe romaneste ,isi face meseria cu mare indemanare si in 15 minute sint deja in miscare ,aceeasi strada pt intoarcere,apoi urc catre carierele din Albiano unde trebuie sa incarc .

Cu atentie distribui greutatea pe axe,nu prea controleaza nimeni aici,dar din obisnuinta o fac,nu vreau sa " stresez " prea mult " oasele bestiei "

Pauza de pranz o fac in garaj ,dupa ce fac plinul de motorina si apa,eeeee parca as pleca in desert.... imi intalnesc cel mai bun amic, care a decis sa se reintoarca in " sanul familiei " !
Plecarea dupa graficul personal ,si pina la Incisa nu am de gand sa opresc ,sper sa nu gasesc prea mare balamucla Firenze,si dupa pauza o sa continui pina la Orvieto,unde planuiesc sa dorm.
Cateva poze,telefoane,si totul decurge normal.....ufffaaaa,cateodata imi ies calculele.....grazieeeee,stiu eu cui trebuie sa multumesc .

Un salt pe forum,salutari tuturor celor prezenti, dupa care imi continui drumul catre parcarea de noapte ,Orvieto,unde am timp sa prepar cina,un pahar de vin,si un somn pe cinste !

Marti de dimineata m-am trezit cam " fresh ",din cauza aerului rece care intra prin geamurile deschise,noroc ca imi pun sacul de dormit aproape , asa ca am intins mina si.......ufffaaaaa, ce bine e la caldurica , si cind eram ca un pisic pe vatra ....suna ceasul.....beeeepppppp !!!
Ok,sint destul de odihnit,un salt in baie,dupa care ....wwwrrrroooooommmmmmmmm,pornesc bestia, verific perimetrul si " on the road again " sau mai bine tradus pe romaneste .....calatorului ai sta bine cu drumul !
Un pic de aglomeratie pe G.R.A., dar cu un timp record ajung la destinatie,unde cu calm imi prepar micul dejun,cereale cu lapte si miere, si hocus-pocus marfa dispare in depozit, iar eu sint gata de drum .

Directia Guidonia......pe linga Montecelio,oraselul asta e situat pe un munte ,si casele sint ca stupii,una linga alta , de toate culorile ......ceva de vis ...asa ca pun si link-ul,poate sinte-ti curiosi ....http://www.montecelio.net/ !
Dupa ce termin de incarcat,fac cantarul, actele si trag la umbra ....pauza de masa,inainte de a pleca catre casa.....teoretic vorbind, daca totul merge ok,o sa ajung la Mantova,in zona Po,deja a devenit parcare fixa !

In zona Fabro ma depaseste o Scanie , iar soferul ma saluta .....upppssssss,am devenit vedeta sau a gresit adresa ......schimb frecventa cb-ului,la cerea lui si misterul se lamureste imediat,a lucrat la Gottardi vreo 10 ani in urma , un tip haios si bun de glume,Carmelo ,il salut cu respect , el iese din autostrada .....trebuie sa-i promit ca o sa opresc la o cafea.....eeeeee,unde sint soferii de alta data....gentili, vorbareti, mereu cu o gluma in " rezervor " !
La Firenze nu-i prea mare aglomeratia,trec ca rapidul prin halta ,insa dupa Barberino
un " coleg " a ramas in pana,jumatate pe banda de urgenta ,jumatate pe prima banda,asa ca un pic de coloana se formeaza....injuraturile de rigoare pe radio, din partea mea doar pareri de rau......era un volvo fh prima serie.....si pina la prima parcare stau cu ochii pe ceas....pauza este sfanta.....opresc si direct la ciresul salbatic m-a opresc .....eee,am si eu secretele mele , imi fac pofta dupa care ma transform in entomolog,fac poze la fluturi si urmaresc un paianjen care isi pune victima la " frigider ".....natura este inca un mister !

Timpul zboara,intre timp am trecut la era moderna,internetu' sa traiasca .....imi salut amici pe forum si o iau din loc.....deja mos Ene imi da tarcoale .....da iltin la distanta cu aerul conditionat !
Nimic de semnalat pina la Modena,trafic lejer,o convorbire telefonica cu Cornel,si Sorin...cel din urma in drum spre capitala.....nu pot pune monopol pe cursele de Roma, si ajung in sfarsit la aria de serviciu Po !

Parking , si dupa 15 minute de munca de birou......musai si asta , harti, traseu,timpi de conducere......trec la ceva mai distractiv ...cina si nelipsitul chat......fac o tura prin parcare dupa poze ...gasesc alegra compania ......doi soferi de bisarca .....simpatici ,care stau ca la " fotograf " .....si in fine dupa ce dau drumul la ventilator si tv ......trec in lumea viselor !!!!

Pina maine va salut !

3 comentarii:

  1. Vt, am si eu o curiozitate: de ce s-a urcat acel nene cu stivuitorul pe dinozaur si nu a luat marfa pe lateral ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Da vinul de Trentino face minuni (<>) !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cobora din remorca lui,ala nu-i dinozauru' !!!

    RăspundețiȘtergere