miercuri, 9 iunie 2010

Domnu' inginer......domnu',aloooooo......desteptareaaaaaaaa !!!!
Asa frumos visam de dimineata insa nesuferitul ala de ceas a inceput sa sune,parca mai frumos era cu cocosul.....poate simbata trag o fuga in piata si cumpar altul !
Dinozaurul astepta cuminte in garaj,are si el dreptul la odihna,saracul,il pornesc si fac verificarea inainte de a incepe ziua de munca, nelipsita cafea si cu ochii spre cer plec catre Tassullo.

Afara picura putin,este innorat si m-a cam paste un potop de ploaie .....si am acoperit clinkerul doar cu plasa.....materialul asta este un fel de ciment brut ,in contact cu apa .....mai lipseste putin nisip si poti sa incepi sa zidesti !!!
Descarcare rapida , si fuguta la VOLVO,trebuie sa -mi faca un contol pe computer si sa reprogrameze durata de schimb a placutelor de frana.....reusesc sa intru in atelier cu semiremorca ,baieti valabili,ca de nu trebuia sa decuplez.....alt timp alta distractie....gasesc cabina lui Armin,un amic care a avut un accident in iarna prin Lituania,fac o poza si plec din nou val-virtej inspre Rovere,dolomita pentru o alta fabrica de ciment.

Si ca totul sa fie complet suna si sefu....te rog frumos,intra prin garaj sa muti un tipper ca nu-i nici un tractor.....beeeeppppppp !!!

Ok, fac si miscarea cu tipperul,cuplez di nou semiremorca mea si " on the road again " ss 12 Trento- Verona,in autostrada sint inca lucrari si ceva cozi,colegi mei sint deja in " priza " la carat new-jersy,intalnesc cativa prieteni de la o alta firma,ciaooooo vechioooo.......adica salut batrine,baieti de treaba si pe la pranz ajung la fabrica,intru direct in zona birourilor pt a semna actele,ca dupa aceea descarc cu calm si fac si o pauza de masa, cateva poze cu pietre si dinozauru',dupa care imi continui drumul spre fabrica de " fieratanii " unde am de incarcat o mini -balastiera mobila, sau o mini-moara pentru materiale inerte .
Cum ajung am parte de " Surprize-Surprize " varianta cu injuraturi si blesteme locale......probleme cu inaltimea incarcaturi....dupa cateva telefoane si o discutie mai neprotocolara , accept incarcatura...ufffaaaaa,si cu caldura de afara totul dureaza doua ore !!!

Vai si amar de viata mea,o sa gasesc un balamuc pe cinste la Firenze , super aglomeratie ......mai vezi prin Bucuresti asa ceva , Fanica babanu' pe la 16-17 seara.

Reusesc sa trec cu bine,fac un salt pina la Incisa,unde trebuie sa fac pauza ,profit de situatie si imi pregatesc si cina, deschid pc-ul ......am parte de o surpriza placuta......sint singur cu fetele....Love, Yam si Maria....daca ar stii Tavy !!!!
Deja este semi-intuneric,mai trag o ora pina la Montepulciano,unde mi-am propus sa innoptez,palavragesc un pic cu Costel,este pe undeva pe linga Savona,si trag cuminte in parcare.
Cam atit pentru azi ,maine postez si in video-clip !
Noapte buna tuturor !!!

2 comentarii:

  1. Da Vt, am observat ca ai fost singurel cu cele trei zane ale forumului , dar si eu am avut mai apoi sa dau piept cu ele ,tot singur, lipsit de aparare :D si unde mai pui ca pe mine vroiau sa ma mai si impunga cu siringa ;).

    RăspundețiȘtergere
  2. Am cautat ceva info despre Volvo FH 12 si vad ca este "CAMPIONUL PE DISTANTE LUNGI" asa cum apare la descrierea de pe http://www.volvotrucks.com/trucks/romanian-market/ro-ro/trucks/Volvo-FH/Volvo_FH/Pages/Introduction.aspx

    RăspundețiȘtergere